incismommy atesnzm baby me, sleepy, baby turco kullandım memnun kalmadım. 2 aydır molfix klasik mavi paket kullanıyorum. Gece dahi hiç taşma yaşamadım. Bebeğim 9 kilo 5 numara kullanıyorum. 4 çok dar geldi kilo aralığında olmasına rağmen
hatceninblog atesnzm diğerlerindrn sonra bana da öyle gelmişti ama gayet başarılı bence, inşallah işinize yarar
brnrkn prima hariç çok bez denedim en iyisi molfixti ve aylardır onunla devam ediyorum 10 kilo kızım mavi paket 5 numara kullanıyorum 1 numara büyük alıyorum ama 4 kullanırken sık sık bacaklarına izi geçti ve taşma oldu 5e geçtim çok rahatım
baharne atesnzm BİM’in bezini kullanıyorum ilk doğduğunda molfix kullandım neredeyse aynı. Julie mi ne öyle bişey
Tambirmom atesnzm ben klasik molfix kullanıyorum memnunum oğlum 19 aylık şu ana kadar sorun yaşamadık. Size de 4 numara olur muhtemelen 😊
Prenses_annesi22 atesnzm bnde prima kullandm dogdugunda oğlum 3e kdr sonra goon aldm gayet memnundum 4den sonra molfix mavı paket gectık suan 10kg 6numara takıyorm 5 kullnyodm ön bantları kısa kalyodu cıs sızıyordu bıde lastıklerı cok sıkyodu bacagını esımde 6 alımca mecbur kullnyorm sukue bı skıntı yasamadım gece 9gbi takyorm sbha kdr kalyo tasma yok mıgrosta ındrm olck 11-12 nısanda 1al 1 bedava yada 2 al 1 öde gbı olyo ındrımleri bnde oyle alyoem
kaymakliekmekkadayifi atabey777 goon sıvı kakayı emiyor mu acaba ? Bende pişik problemi yaşıyorum molfix premium aldım azalttı pişiği ama sıvı kakayı asla emmiyor gece bile çok sık değiştirmem gerekiyor. Prima almadan önce uygun fiystlılara şans vermek istiyorum da
atabey777 kaymakliekmekkadayifi benim ki sıvı kaka yapmıyor ek gıdadan dolayı baya katı yapıyor. Ama kakayi emen bez zor ya hem emsede ne kadar emecek ben kaka yaptığı gibi alıyorum yoksa pışık olur hemen
zulaleks atesnzm molfix mavi paket olanı kullanıyorum. 8.200 kg 5 numaradayız. Yalnız size bir önerim trenyoldan vs almayın. Ordan aldıklarımın çakma geldiğini düşünüyorum. Ne zaman ebebekten veya marketten almaya başladıysam sızdırma sorunumuz bitti