atesnzm Skck bende molfix aldım şimdi bi de ne olur ne olmaz diye prima aldım migrosta indirim var bezlerde bilginiz olsun stok yapabilirsiniz primada baya indirimdeydi. Bana molfix biraz kağıt gibi geldi primadan sonra bakalım gözlemliycem
atesnzm hatceninblog bende 4 numara aldım şimdi taktım bakalım gözlemliycem bana biraz kağıt giibi geldi birazda sert ama bilemedim
hatceninblog atesnzm diğerlerindrn sonra bana da öyle gelmişti ama gayet başarılı bence, inşallah işinize yarar
LionsMom Molfix sarı paket muhteşem birşey çok memnundum ama sanırım üretimi durdu premşum diye bişey çıkardılar onu da denedim begenmesim mavi paketi zaten berbat taşırıyor sarı iyidir ama çok pahalılastı o yüzden goon sarı pakete geçtim ondan da memnunum molfix sarı paketle aynı kalitede
atesnzm LionsMom sarısını bende bulamadım ya internette var ama mavi paketi aldım şimdi onu taktım bana kağıt gibi ve sert geldi biraz memnun kalmam diye prima da aldım ne olur ne olmaz migros bezlerde hepsinde indirim var bilginiz olsun
atesnzm mirgulak 4 numara aldım tam oldu 3 küçük gelirmiş molfix mavi aldım bakalımm umarım memnun kalırım
LionsMom atesnzm mavi hem taşırdı hemee oğlumda alerji yaptı ya cırt cırt yerlerinde . Migrostan alışveriş yapmıyoruz bayadır 🥲 teşekkürler
jasminebk aybarsbebekk benim bebe 12 kg 7 numaraya geçmek istiyorum 6 küçük geliyor bende mi sıkıntı var aceba
Efnans_Mom Sademmm benimki de 8.500 kilodan beri 5 numara kullanıyoruz 4 numara çok iz yapıyor diye kıyamıyorum
funda94 atesnzm doğduğunda sleepy çeşitlerini denedik pişik oldu Coon denedim pişik oldu Molfix premium ve normal çeşidini denedik 10 kiloyuz 6 kullanıyorum erkek bebek olduğu için bacak arası daha rahat oluyor Prima premium bazen aktif bebek geceleri kullanıyorum gündüzleri molfix Ama hepsinden önde gelir ne pişik ne sızıntı asla! Krem olarak da penaten kullanıyorum Islak mendil de sleepy badem sütlü olanı
char atesnzm merhaba molfix’in pure soft, mavi paket ve yeni çıkan Premium arasında pek bir fark yok. Şu an premium kullanıyorum. Bebeğe göre çok fark ediyor. O yüzden isterseniz hepsinden 1′er paket alın deneyin. Bebeğinizin kg’sine göre tam kalıp bez no uyar molfix’de
incismommy atesnzm baby me, sleepy, baby turco kullandım memnun kalmadım. 2 aydır molfix klasik mavi paket kullanıyorum. Gece dahi hiç taşma yaşamadım. Bebeğim 9 kilo 5 numara kullanıyorum. 4 çok dar geldi kilo aralığında olmasına rağmen