peramomms mutcali 7 aylıkken emekledi yerde oyuncaklarına uzanmaya çalısıyordu kollarını sürekli uzatıyordu
Ayseee12_ mutcali bebegim 7 aylikken surunmeye başladı 10 aylikken emekledi suan 11 aylik 1 aydir tutunarak kalkiyo siraliyo yurume yik ama bide gec babildadi su an bababab dedede diyo o kadar normaldir
mutcali Ayseee12_ kuzenim 2 yaşında yürüdü 2 buçuk yaşında konuşmaya başladı. Geç olsun sağlıkla olsun da önemli olan o 💓
Ervaninannesii mutcali 6 aylıktı denemeye başladı 7 aylık aktif olarak emeklemeye başladı 10 aylık oldu bugün 3 adım attı bize ama devamı yok🥹 emeklemeyi çok seviyor öyle hızlı gidiyor ki😁 hiç denetmedim kendi pekiştirdi hazır olduğunda
Ervaninannesii mutcali 6 aylıktı denemeye başladı 7 aylık aktif olarak emeklemeye başladı 10 aylık oldu bugün 3 adım attı bize ama devamı yok🥹 emeklemeyi çok seviyor öyle hızlı gidiyor ki😁 hiç denetmedim kendi pekiştirdi hazır olduğunda
silahincer mutcali benimki 3 üncü ayda destekli oturmaya başladı 4 üncü ayda dönmeye 5 inci ayda desteksiz oturmaya 6 ıncı ayda emeklemeye başladı ama bebekten bebeğe değişiyor görümcemin etkisinin bebeği 11 aylık hala desteksiz oturamıyormuş
silahincer mutcali benimki şu an 8 ay 8 günlük koltuklardan tutunup yürüyor ve emeklemesi ışık hızı gibi 2 dakika arkamı dönemiyorum 😅😅
silahincer mutcali ben de evde kedi beslemek istiyorum ama benimki çok kıl döküyor bebek için sorun oluştururmu 8 aylık benim ki
mutcali silahincer herhangi bir alerjisi yoksa tabiki sorun oluşturmaz. Sadece en iyi dostuyla erkenden tanışmış olur 💙
nursnmh mutcali ay gerçekten öyle zorla oturmayı yeni yeni öğrendik sürekli yerde yuvarlanmak istiyor :)
lotus83 gizematadeniz bizde de kedi var kızım emeklemeye başlayınca mama kabı ve kedi tuvaleti için yer arayışına gideceğiz artık gidip ağzına atıyorlar mamayı daha kötüsü kedinin kumunu 🫣
gizematadeniz lotus83 kum tuvalette ona gidemiyor da mamayi girise aldim. Salondaydi. Salonda sadece su kaldı otomatik suluk. Fişe takili diye o da