• Genel
  • Bebişleriniz Ne Zaman Emekledi

ikrasmommyy ya hahahahah benimki de tembel o yüzden sinyalleri merak ettim ki destek atayım yoksa kendisine kalırsak 11 ayda görsek iyi 😅

mutcali 10 ayligi gece emekledi. 1 hafta icinde odalari gezmeye basladi. Yuzustu durmayi sevmezdi emeklemicek saniyorduk 😊

mutcali ben 5. Ayda yüzüstü yatarken ayaklarından destek veriyordum o da kendini itiyordu o şekilde alıştırma yaptık 6-7.Ayda emeklemeye başladı sonra da asla durmadı 😅

mutcali 7 Aylık olduğu gün sürünmeye başladı tam iki ay süründü her yere 9. Aya girdiğimizde düz emekleme pozisyonuna geçti oğlum 😂

mutcali oğlum 9 aylıkken emekledi bizde artık emeklimecek diye düşünüyorduk ne yaptıysam emeklememişti onun yaşıtları emekliyordu bir gün kendi kendine emekledi bende çok şaşırmıştım o gün kendime bir söz verdim hiçbir şey için zorlamamaya zamanı gelince kendilerini hazır hissettiklerinde herşeyi yapabildiklerine inanıyorum 😊

zgnat aslında bende sizin gibi düşünüyordum. Ama her yerde gördüğüm yok şunu yapamıyor yok bunu yapamıyor otizm mi yok bu çocuk geri kalmış yok efendim instagram anneleri 5-6 aylık herşeyi yapabilen çocuklarını paylaşır. İnsanın resmen psikolojisiyle oynuyorlar. O yüzden elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum zaten onun yapası yoksa asla yapmıyor sağolsun 😅 birazcık rahatımıza düşkünüz teyzesi ne yapalım sağlık olsun 🥹

aaafnk emekleme bir gelişim basamağı değilmiş takmayın ha işler kolaylaşıyor ama bir sorun değilmiş ki bence emeklemeyen bebekler daha hızlı yürüyor 💐