ayazasaf IremSare aşıdan sonra o kakası normal canım bizimde öyle oldu sorun yok :) yinede takip et bize 1-2 gün ishal gibi olur dedi sonra geçer
Elifsmomy IremSare bizde 2.dozu 5.ayda yaptırdık canım. Rota da önemli olan kakada kan olmaması. O yuzden bizim doktorumuz kan ilacına 1 hafta ara verin kakada kan olursa aşıdan dolayı olduğunu anlayalım demişti.ama mukus olmadı.sizin ki farkli birseyden olabilir mi acaba
IremSare Elifsmomy işte dediğim gibi daha önce bağırsak enfeksiyonu geçirdi bu şekilde olmuştu yine olmuş olabilir mi bilemedim 🤔
Denizoglum IremSare bizde 2. Ayinda 1.doz 4. Ayinda 2. Dozu yaptirdk hafif bizimksiinde de mukuslu asidan kaynakli mi ki yoksa kan damlasi da basladik ondan mi bilemedm
Mahinev IremSare zaten o aylarda sık sık kusuyorlar emdikten sonra vs anormal bir kusması varsa bilemem
IremSare Mahinev emdikten 1 saat sonra kustu az önce. Süt kesiği gibi kusardı bazen ama şimdi normal beyaz kusuyor az öncede eşimin yanında kusmuş, saat 4ten bu yana kakasini yapmadı bu iyi birşey sanirim
Azrasmomm IremSare biZde hep mukus vardı. İlk dozdan sonra kanlı kakada başladı. Diğer dozları yaptırmadık o yüzden. Besin alerjisinden kaynaklı olabilir. Bizimki ondan dolayı olmuş. Doktorunuza söyleyin mutlaka
IremSare Azrasmomm peki şuan acillik bir durum var mi ? Bende nette okudum alerjiden kaynaklı olabilirmiş bu şekilde belirti verirmiş ne kadar doğrudur bilemiyorum 🤷♀️
Dk2017 IremSare IremSare bizde 3 ay 7 günlüğüz dün yaptrıdık rota virüz 2.dosunuzu bizimde doktorumuz bı şekilde önerdi 4.ayda 3dozu olucak şuana kadar herhangi hangi yan etki ateş mukuslu kaka vs. Yaşamadık beklemedeyim
IremSare Dk2017 ilkinde olmadı benimde, dün böyle olunca korktum sonra uyku yaptı tüm gün uyumayan kızım 2 saatte bir uyudu ve gece uykusuna 8 buçukta geçti 😊