IremSare Rota aşısı 2.dozunu dün yaptırdık 3 ay 4 günlük bebeğim. Az önce kakasini yaptı ve yeşil mukustu yani tam kaka değil sadece ip ip mukus ve yeşildi. Bu durum normal mi, yardımcı olur musunuz ?
Ozgenur45 IremSare canım normal mi bilmiyorum ama aynı şeyi yaşadık yaklaşık 5 gün yeşil kaka devam etti sonra kendiliğinden geçti
kuzey2020 IremSare rota virüs aşısı sanırım erken yaptirmissiniz rota aşıları genelde 1 çi doz 3 ayda 2 çi doz 5 ayda yaptırılır
Esraemir IremSare normal canım doktor söylemişti bizede bi kaç gün kokulu yeşil ishal falan olabilir diye
Reyhan-88 IremSare bizde 1. Dozu 3.ayda 2.dozu 5.ayında yaptıracağız ama ilk dozu yaptırdığımda bahsettiğiniz durumla karşılaşmadım
IremSare kuzey2020 doktorumuz yaptırabilirsiniz bir sorun olmaz dedi o yuzden yaptirdik yoksa bende duydum sizin dedğiniz gibi yapıldığını, ilk dozunda böyle bir problem yaşamadık 🤔
nzlkc kuzey2020 bende öyle biliyorum. Bebeğim 3 aylık ilk dozunu yaptırdık. Burda post açmıştım bende yeşil kaka diye rota aşısı aklıma gelmedi. Benimde ondan sonra oldu
Ozgenur45 IremSare yok hayır canım olmadı hatta dr götürdüm rota dan değildir deddi ama 1. Dozda da aynı şeyi yaşadık be o aşıdan sonra bir daha olmadı bilemiyorum yanı şükür ki geçti gitti
Dk2017 IremSare IremSare bizde 3 ay 7 günlüğüz dün yaptrıdık rota virüz 2.dosunuzu bizimde doktorumuz bı şekilde önerdi 4.ayda 3dozu olucak şuana kadar herhangi hangi yan etki ateş mukuslu kaka vs. Yaşamadık beklemedeyim
kuzey2020 IremSare sonuç olarak elimizde bir asi takvimi var siz 3 .ayda 2 çi doz yatırmışsınız o zaman ilk dozu 1 aylikkenmi yaptırdınız anlamadim hatta şöyle soyleyim 2 çeşit rotavirus aşısı var rotarix ve rotatec rotarix 2 doz yapılıyor 3. ve 5.ayda rotatac ise 3 doz yapılıyor 3..5..7 die gidiyor ama yinede kafama takıldı 3.ve5. ay da olan asi 1.ve 3. ayda nasıl yapılır o zaman asi takviminin hiç bir anlamı kalmıyor kusura bakmayın sadece şaşırdım
nzlkc IremSare bir süre öyle oldu. Ama bebeğim bronşitten dolayı antibiyotik de aldığı için hangisindendir bilmiyorum
IremSare kuzey2020 rotarix markasi. 2 ve 3.ayda yaptırmış oldum ve doktorumuz herhangi bir sorun teşkil etmiyor yapılabilir aşı dedi o şekilde yaptırdık dediğim gibi. Anlıyorum sizi iyice sorup o şekilde yaptırdım
Tugceeeee12345 kuzey2020 bende ilk dozunu 2 aylıkken yaptırdım 2. Dozunu 4 ay aşılarıyla yapacağız yani 1 aylık hiç duymadım rotayı zaten 2 de öneriyorlar genelde
IremSare Ozgenur45 geceye kadar sürerse götürürüm olmadı. Sağlık ocağını aradım az önce aşıdan kaynaklı değil, üşütmüş olabilir yada balgamı vardır onu yetişkinler gibi çıkaramaz o yüzden dışkıdan çıkarırlar o yüzden olabilir dedi
IremSare Tugceeeee12345 2.ayda 1.doz, 3.ayda 2.dozu yaptırdım canım doktorumuz yapılabilir dedi. Mukuslu olmasının sebebi yetişkinler gibi burnunu temizleyemedikleri için dışkıdan çıkıyor olabilir dedi. Su gibi yaptı 3 kez(biri ip ip yeşil mukustu kaka degil) ve mukusluydu ayrıca 4-5 kez kustu. Devam ederse aksama kadar acile götürücem 😑
Tugceeeee12345 IremSare doğrudur valla her doktor başka konuşuyor ve benimkinin de bugün mukuslu kakası oldu bir defa falan belki salyalarıdır Allah şifa versin bebişkerimize