Az önce bebeğimin altını değştirdim çok farklı yapmış bu sefer böyle kan lekesi var biraz sebebi nedir çok endişeliyim hastaneye götürmelimiyim ?

aylam25 Benimkide öyle yaptı direkt besin alerjisi teşhisi koyuyorlsr bebeğiniz huzursuz mu

aylam25 çok zorlanmıştır kabızlık varmıydı öncesinde kakasını takip edin besin alerjisiyse devam eder kanama tekrar gelirse doktora getirirsiniz

rain1346 kakasını yapacağı zaman çok kızarıyor ve ıkınıyor kabızlık anlamına mı geliyor ?

aylam25 tabiki siz sut ve sut urunleri tuketiyorsaniz sutunuzden bebeginize geciyor ve alerjisi olan bebekleri etkiliyor

Motherqueen_ sadece dün ilk defa ılık inek sütü içtim ve bugün kakasında böyle bir şey gördüm büyük ihtimalle dediğiniz gibi sütten olabilir

aylam25 acilden götürün. Kan isterler kaka örneği. Bezinde fotoğraf çekin gösteririsiniz

aylam25 yok kakasını yapma sıklığı daha önemli çok ıkındıysa da gelir ufak bir leke dediğim gibi isterseniz takip edin kakasını süt alerjisi varsa gelmeye devam eder zaten bir de süt alerjisi olan bebekler ekstra çok gazlı ve huzursuz ağlayan bebek oluyor egzama şikayetleri olur

aylam25 özellikle dün ilk defa inek sütü içtiyseniz bağırsak tepki göstermiştir süt ve süt ürünlerini sindirmek biraz zor olduğu için tepkime gösteriyor

mbabygirlm götürdüm dediğiniz gibi yaptılar besin alerjisinden dolayı olduğunu söylediler

rain1346 dediğiniz gibi çıktı ben dün inek sütü içtim yumurta yedim doğurduğumdan bu yana ilk defa inek sütü içtim doktor yasakladı süt ve süt ürünleri yememi içmemi besin alerjisi varmış kaka öğrenepğ aldılar