dmllk tahin ben 8 kilodan sonra zorlandım takamadım vallahi dediğim gibi eşim takıyordu bebek arabasındansa o dhaa kolay oluyo diye yaşında 10 kilo oldu zaten ozaman hiç takamadıı artık 😃
tahin dmllk ayy o zaman zaten bize de çok gitmez gibi ben eşimle konuşayım siz fiyat verince ona göre konuşuruz olur mu
dmllk tahin ya sanırım sende satış yapıyosun bilirsin kesintileri canım beni kazılamayacağına güvenerek aslında göndereyim adresine sen kargoya verilince parayı gönderirsin demek istiyorum ama çekiniyorum da açıkcas 😂
tahin dmllk ya hiç sorun değil ben eklenmiş halini de alırım sadece taşıma kısmından emin olmaya çalışıyorum
Husbet34 meva_07 gardrops üzerinden satacağım hiç kullanılmadı siyah bende olanın fotosunu yükleyeceğim
babygirlandcatmom Neslihannnnnnn valla bende hiç kullanmadım 1 kez bile dışarı çıkartmadım😂 bebeğim sakin olmasına rağmen aşırı ağlıyor onda bide fazla gereksiz büyük bence keşke minimal boyunu alsaydım cahilliğimin önüne çekemiyorum 😤
tahin Husbet34 favorilere ekledim yarın doktorumuzla görüşeceğim kanguru için duruma göre mesja atacağım