tahin dmllk çift yönlü mü acaba? Ben ankaradayım ama dolap gardroptanndüşünür müsünüz bir de tam modeli neydi
dmllk https://www.google.com/shopping/product/1/image?client=ms-android-honor&sca_esv=90893a3074fd3c08&sxsrf=AHTn8zozyO8ekbblQ1kJzOVhucc7PrrOsQ:1744017266295&q=solomombaby+kanguru&fbs=ABzOT_AeWVZgM1ygG9loIv1sab0jCm7csLLvZZiE5pk6zt-_W3-zZBQYrLvjbu9BYVo_WfHHUexsyI5EAKjYrsMO2mBtVwyhV6pmEfh8mni6QQ73ofyf51QzVhPahs2R8umAeDqyS5IntjmJujPE_Do8l9ZIQl4u1anRoPsXBaBY4tvf8uHxqYGaQui_-UVDC2zESJHOMRFltp0yQt3FfV5jOpIS2xVY2b6LggDQ1d998k8zzqljRB4&ictx=111&biw=366&bih=679&dpr=3.28&prds=cs:1,mvi:0,pid:9262513149268467567,sgro:iv&sa=X&ved=0ahUKEwihicXQysWMAxVZQ_EDHcXkD4UQnUAIhQM model bu
Neslihannnnnnn Ya bende de var Solomon Baby ben de hiç kullanmadım acaba kullanışsız mı çocuklarda mı sıkıntı var anlamadım
1aslhn Neslihannnnnnn bende de var kullanışsız 7 yıl önce iyi para verip almıştık heveslenip ne anne ne de bebek için rahat değil alan satıyor 😆
babygirlandcatmom Neslihannnnnnn valla bende hiç kullanmadım 1 kez bile dışarı çıkartmadım😂 bebeğim sakin olmasına rağmen aşırı ağlıyor onda bide fazla gereksiz büyük bence keşke minimal boyunu alsaydım cahilliğimin önüne çekemiyorum 😤
tahin 1aslhn ya mutlaka çok rahat değil ama yapışkan bir bebeğim var bütün gün koltukta yapışık haldeyim hiç mi durmuyorlar sizce
dmllk Ben 1 yaşa kadar kullandım bebeğim kucaksever olduğu için ama yaşından sonra artık ağırlaştığı için takamadım hatta eşim taktı zaten 6 aydan sonra
zuhalsebu tahin şuan oğlum 7 aylık 7küsür kilosu var 8e yakın, çift yönlüyü aldım. Kucak delisi normalde kucağında tut gıkı çıkmaz kuş gibi gezer. Kanguruyu da sevdi dışa dönüş takınca duruyor, hiç ağır olmuyor
dmllk tahin ben 8 kilodan sonra zorlandım takamadım vallahi dediğim gibi eşim takıyordu bebek arabasındansa o dhaa kolay oluyo diye yaşında 10 kilo oldu zaten ozaman hiç takamadıı artık 😃
dmllk Dışarda gezdirirken falan çok işimize yaradı ama evde takıyım fıtı fıtı temizlik yemek yapayım diyorsanız öyle beklentiniz varsa orası hayal çünkü eğilip doğrulamıyosun o şekilde dediğim gibi dışarda gezerken çok kolaylık okadar
tahin dmllk ayy o zaman zaten bize de çok gitmez gibi ben eşimle konuşayım siz fiyat verince ona göre konuşuruz olur mu
dmllk tahin ya sanırım sende satış yapıyosun bilirsin kesintileri canım beni kazılamayacağına güvenerek aslında göndereyim adresine sen kargoya verilince parayı gönderirsin demek istiyorum ama çekiniyorum da açıkcas 😂
tahin dmllk ya hiç sorun değil ben eklenmiş halini de alırım sadece taşıma kısmından emin olmaya çalışıyorum
Husbet34 meva_07 gardrops üzerinden satacağım hiç kullanılmadı siyah bende olanın fotosunu yükleyeceğim