deryaren Sadeturkkahvesi sen bensin bende çorapsız yatiramiyorum ya buz gibi ayakları hep oda 26 derece oysaki
deryaren maysamoms33 ben pijama takımını giydiriyorum üstüne de penye battaniye atıyorum ama atıyor üstünden hep 😀
Sadeturkkahvesi deryaren araştırılmış yani çorapsız hasta olur diyolar shdjjd katio bony de lastiksiz çorap var ondan al gece onu giydir mis gi bi
deryaren gg3848 vallahi bende aynı bi yanım Derya çıkar artık çocuk rahat etsin diyor hi yanımda ya üşürse diyor 😀
deryaren gizememre patikli alt giydirmişsem corap giydiriyorum ama çorapsız pijamasaysa giydiriyorum içim hiç rahat etmiyor diğer türlü 😀
elisa2705 deryaren Doğrusu giydirmemek olabilir ama 22 aylık çorapsız yatırmam ayakları üşür diye oda da sıcak ama işteee😃
deryaren elisa2705 alışkanlık bende hiç yatıramadım cocugum tam 6 aylık olana kadar patiksiz alt bile almadım çocuğun ayaklarını yeni yeni görüyorum😀😀😀
gizememre deryaren ay biz bayramdan önce hasta olduk o sıra hele ateşten soyduk hep çocuğu şimdi normal zaman da bile çorap giymek istemiyor 😂
aslananne27 deryaren doğduğundan bu yana çorapsız yatar 3 yasında şuan Söyle sorayım sen çorapla uyurmusun ? Uykun gelır mı? Rahat edermisin ?
Hoptirililaylalaylaylilaylom aslananne27 Söyle sorayım sen çorapla uyurmusun ? Uykun gelır mı? Rahat edermisin ? Ben uyurum vala 😂 Hatta soğuktan uyuyamadığım zaman çorabı giydikten mışıl mışıl uyurum
hunilimomy deryaren şöyle düşünün siz corapla yatinca rahat ediyor musunuz ben oglumu da oyle düşünüp hareket ettim kat kat giyinmekten nefret ederim mesela oğlumda öyle oda ısısı 26 da hasta olmaz korkmayin
deryaren hunilimomy inanır mısın çorapla uyuyorum 😀 kat kat giydirmekten bende hoşlanmam ama corap çok ince cizgim 😅
aslananne27 Hoptirililaylalaylaylilaylom valla şaşırdım post sahibide uyuyorum demıs asla yatamam asla uykum gelmez üstüme üstüme gelir o yatak 😅 bide çok sağlıksız kan dolasımı acısından
Kalimbanne deryaren hiç giydirmiyorum torba şeklinde uyku tulumu aldım. Kızım onda uyuyor oğlum da uyku tulumuyla uyuyor normal kıyafet gibi ayakları açıkta onun da ama o 5 yaşında kızım 3 aylık