deryaren Kızlar bebeğim 7 aylık olacak ama bugüne kadar hiç çorapsız uyutmadim cesaret edemiyorum ayakları üşür gazı olur karnı agrır diye odası 26 derece üstünü açtığı için bi tık sicak tutuyorum odası sizce üşür mu ?
maysamoms33 deryaren bende giydiriyorum sanki giydirmesem hasta olacak gibi geliyor ki hasta oluyoruz da 🥲
deryaren Melodimm geniş corap giydiriyorum yada patikli alt giydiriyorum ama çıkarsam daha mi rahat eder emin olamıyorum 🫣
ecrinnigar izzy nasıl yani uykusunda da mı çıkarıyor 😂🤭 benim kızım da gün içinde çıkarıp atıyor hiç sevmiyor yaa çorabı,napacaz bilmiyorum 🥹 bana hiç çekmemiş, ben de çorapsız duramam 😂
zeynepmilaa deryaren benim çocuğumda aşırı kolikti ama bende şu an giydirmiyorum bişey olmaz bence daha rahat uyuyorlar ve üstünü açıyor
deryaren maysamoms33 odası gayet sıcacık ama cesaret edemiyorum bi türlü eşim de kızıyor çıkar hamam gibi oda ne üşümesi diyor 😀
maysamoms33 deryaren biz odayı 23 24 derecede sabit tutuyoruz üstüne body ve tulum var battaniye örtüyorum ama bu aralar kafasına çekiyor ayakta çorap fix var vazgeçemiyorum bende çok severim çorap giymeyi 😂
Mariamercedes deryaren Bebekten bebeğe değişiyor kızımın hep sıcak mesela giydirmiyorum bazen ayaklı giyiyor zaten Ama bazı bebişlerin soğuk oluyor , bu iyi bir şey değil sıkmadığından eminseniz bir şey olmaz♥️
deryaren maysamoms33 ben pijama takımını giydiriyorum üstüne de penye battaniye atıyorum ama atıyor üstünden hep 😀
hunilimomy deryaren şöyle düşünün siz corapla yatinca rahat ediyor musunuz ben oglumu da oyle düşünüp hareket ettim kat kat giyinmekten nefret ederim mesela oğlumda öyle oda ısısı 26 da hasta olmaz korkmayin