3kedili2bebekli deryaren 26 derecede zibinla bile yatirsaniz üşümez odası 22 hadi bilemediniz 23 olmalı ve hiç çorapla uyumadım 20-21 derece odaları uyku tulumu giydiriyorum 1 tog içine askılı zıbın ayakları çıplak kalıyor hiç öyle karin agrisi üşüme vs olmadı
ezgi1212 deryaren hiç çorapla uyutmadım 7 aylık oğlum var ne gece ne gündüz evdeyken ayagı çorap görmemiştir😆
maysamoms33 deryaren şu an yanımda ve battaniye kafaya çekili açılınca da uyanıyor bu çocuk niye böyle bilmiyorum 😂😂😂
aslananne27 deryaren 😳😳😳😳 gerçekten ilginc bi insansınız nasıl rahat edıyorsunuz ki kutuplarda mı yasıyorsunuz evimiz de sıcak dıyorsun 26 derece bi oda da nasıl rahat edıyorsun 🤔neyse
deryaren hunilimomy inanır mısın çorapla uyuyorum 😀 kat kat giydirmekten bende hoşlanmam ama corap çok ince cizgim 😅
elifgibii deryaren doğduğundan beri corapsız uyuturum böyle daha sağlıklı siz nasıl çorapla yatamıyorsanız bebiste yatamaz öyle düsünün :)
3kedili2bebekli deryaren işte şu an çok sıcak alistiriyorsunuz ben o kadar sıcakta nasıl hasta olmuyor onu anlamıyorum oğlum hemen hirildamaya öksürmeye başlardı sıcakta 😂
deryaren gizememre 26 derece odası ama genede buz gibi ayakları ısıtamadım yahu 😀böyle oluncada tedirgin oluyorum
gizememre deryaren kuzum bazı insanların eli ayağı ısınmaz ben mesela ne kadar sıcak olursa olsun ellerim soğuktur 😂
elifgibii deryaren ayakları buz gibi demişsiniz o zaman corap giydirmenizde bir sakınca yok osman gonulal ın soru cevabında görmüştüm ayakları çok soğuksa giydirilebilir diye tabi lastiksiz tercih etmeniz daha iyi olcaktır😊 sağlıkla büyüsün miniş🙏🏻
deryaren Nur__53 bi yanım çıkar diyor bi yanımda ya gene karnı agrir gazı olursa aman allahim diyor cesaret edemiyorum bi türlü kendimde çorapla uyuyorum diye heralde 😀
deryaren hunilimomy benim vücudum hep soğuktur ayaklarımda ates basma nedir pek bilmem hamamda değilsem 😀
Melisayda @deryaren çıkar canım ayakları hava alsın bebişin oda ısısı gayet sıcak zaten hiçbir şey olmaz ve çorapsız daha derin uyuyorlar
deryaren SuMisalii nasıl alışırlarsa öyle gidiyor cidden ben kendim de çorapla uyuyorum onuda öyle alıştırdım