Ayseee60 deryaren bende sezeryandan sonra böyle oldum. Bayramın ikinci günü anneme gittim yarım saat çorapsız gezdim gece hastanedeydik inanır mısınız mahvoldum
mrvfdn deryaren hayır çorap giydirmiyorum ben bebeklıgınden beri uyurken zaten önerılmıyorda öyle alıstırma bence sende üşümez merak etme
mystery1903 deryaren doğduğundan beri hiç giydirmedim 2.5 yaşında. yaz kış ögle uykuları da dahil çorapsız yatırdım.
deryaren mystery1903 eylülde doğdu oğlum hiç yaz görmedik bakalım ama yazın bende cikaririm bunaltmıyım cocugu😀
nilikonunannesii deryaren 6 aylık olacak neredeyse ilk defa 3 gün önce çoraplarını çıkararak uyuttum ve daha uzun uyudu bilmiyorum denk mi geldi.
deryaren cahillesohbetikestim ay bizdede tam tersi eşim cok kızıyor kendin gibi çorapla uyutma çocuğu diye 😀😀
yelizmol deryaren hayır giydirmiyorum 4. Aya kadar giydirdim şuan 6 aylık neden giydirmisim diye kendime çok kızdım inanın çorapsız daha rahatlar. Evinizin sıcaklığı çok yüksek 20-22 derece ideal olan diye biliyorum 🌸
melikedefne deryaren 26 derece bir bebek için bile yüksek bir derece. Çorap giydirmenize gerek yok ben 3. Aydan itibaren çıkarttım hep çorapsız yatırıyorum. Üstünü açıyors uyku tulumu kullanmanızu tavsiye ederim
deryaren melikedefne teşekkür ederim tavsiyeniz için 🌸 ama ben uyku tulumu giydirmeyi bi türlü sevemedim