cudana deryaren çok ilginç, 4 defa doktor değiştirdim hepsinin söylediği uyuduğu oda 21-22 dereceyi geçmesin. 26 derecede rahat nasıl uyuyabiliyor biz uyuyamıyoruz o kadar sıcakta?
pastrychef deryaren 26 derece bile çok sıcak üstünü kapatıyorsunuz bide :( kızım 11 aylık bizim odamızda bazen 26 derece oluyor öyle olduğu zaman askılı zıbınla yatırıyorum bu zamana kadar hiç üstünü örtmedim
Kitsu Kolik bir bebegim olmasına rağmen 1. Ayından sonra çıkardım çoraplarını. Geçen üstünü açmış bir uyandım ayaklar cıbıl cıbıl havada ve buz gibi olmuş 😅
zeyneppce deryaren uyku moduna girince önce beni oper sonra çoraplarını çıkartıp atar. Bakarım ayakları serinse geri giydiriyorum değilse ellemiyorum
esraalic deryaren ben hep çıkarırım kendim bile rahatsız oluyorum bebek rahat rahat yatsın hemde kan akışını engelliyor.
arssmom deryaren çoğunlukla giydirmiyorum banyo yaptırdığım günler çorapla uyutuyorum üşütmesinden korkuyorum
zzggkksrnn deryaren öncelikel 26 çok sıcak değil mi? ben 23-24 tutuyırum bebekliğinden beri. sıcakta çok sık uyanıyordu. ayrıca sen giyiyor musun çorap? bebekler vücut ısılarını daha hızlı arttırdıkları için ayakları üşümüyor. gündüz bile çıkarırım ben uyuturken
rabiabtn deryaren benim 1 aylık bebeğim ben bazen altsın çorapsız yatırıyorum üstüne battaniye örtüyorum
Esoz1110 deryaren bence giydirmek daha iyi benimki aşırı gazlıydı kolikti bende huy kaldı ağrısı olur diye korkuyorum hala
biranneminik deryaren biz şuan 3 aylık olduk ama ben 1 aydır giydirmiyorum ev sıcak zaten bide çorapla uyuması iyi olmuyor elleri dışında kundak gibi yapıyorum o şekilde uyuyor