deryaren cahillesohbetikestim ay bizdede tam tersi eşim cok kızıyor kendin gibi çorapla uyutma çocuğu diye 😀😀
deryaren melikedefne teşekkür ederim tavsiyeniz için 🌸 ama ben uyku tulumu giydirmeyi bi türlü sevemedim
melikedefne deryaren Ben 3. ayında aldım ayaksız uyku tulumu yatağında açık bir şekilde duruyor fermuarlı bebeğimi uyuttuktan sonra beşiğine koyuyorum uyku tulumunun üzerine sonra uyku tulumunu da kapatıyorum uyku tulumunda çok daha rahat uyuyor
deryaren yazgicansu teşekkür ederim guzel dileginiz için 🌸 belki inanması güç ama ne burnu doldu nede hasta oldu doğdugundan beri 26 derece oda şükürler olsun hiçbir sıkıntı yaşamadık doktorumuz da sırtı gogsu terli uyanmıyorsa sorun yok vucut o dereceye alışmıstır dedi ☺️
yazgicansu deryaren inanırım tabii maşallah bünyesi dayanıklı vücudu alışık demekki bundan sonrada hep burnu açık mışıl mışıl uykuları olsun inşallah 🌸🥰
cudana deryaren çok ilginç, 4 defa doktor değiştirdim hepsinin söylediği uyuduğu oda 21-22 dereceyi geçmesin. 26 derecede rahat nasıl uyuyabiliyor biz uyuyamıyoruz o kadar sıcakta?
pastrychef deryaren 26 derece bile çok sıcak üstünü kapatıyorsunuz bide :( kızım 11 aylık bizim odamızda bazen 26 derece oluyor öyle olduğu zaman askılı zıbınla yatırıyorum bu zamana kadar hiç üstünü örtmedim
Kitsu Kolik bir bebegim olmasına rağmen 1. Ayından sonra çıkardım çoraplarını. Geçen üstünü açmış bir uyandım ayaklar cıbıl cıbıl havada ve buz gibi olmuş 😅
zeyneppce deryaren uyku moduna girince önce beni oper sonra çoraplarını çıkartıp atar. Bakarım ayakları serinse geri giydiriyorum değilse ellemiyorum
esraalic deryaren ben hep çıkarırım kendim bile rahatsız oluyorum bebek rahat rahat yatsın hemde kan akışını engelliyor.
arssmom deryaren çoğunlukla giydirmiyorum banyo yaptırdığım günler çorapla uyutuyorum üşütmesinden korkuyorum
zzggkksrnn deryaren öncelikel 26 çok sıcak değil mi? ben 23-24 tutuyırum bebekliğinden beri. sıcakta çok sık uyanıyordu. ayrıca sen giyiyor musun çorap? bebekler vücut ısılarını daha hızlı arttırdıkları için ayakları üşümüyor. gündüz bile çıkarırım ben uyuturken
rabiabtn deryaren benim 1 aylık bebeğim ben bazen altsın çorapsız yatırıyorum üstüne battaniye örtüyorum