Lesya [bilinmeyen] size yapılan her yorumu sanırım akindan biliyorsunuz ne yazık yolda araba carpsa onuda akindan biliceksiniz neredeyse çok tuhaf👌
ygmr [bilinmeyen] yulaf ezmem var fakat nasil kullanicagimi bilmiorm cok puturlu ve buyuk nasil yapiosnz acaba😊
KubraurganAlper [bilinmeyen] bizim doktor da pirinç unu bebeklerin zeka gelişiminde çok önemli rolü olduğunu söyledi hatta bulabilirsen saf içeriği sadece pirınç olandan kullanmaya çalş demisti
G_ADAN [bilinmeyen] merhaba, pirinç ununu hangi ölçülerle ne kadar yapıyorsunuz tam bi ölçü tarif verir misini😊
G_ADAN [bilinmeyen] çok dalgınım bu ara hayatımda en çok kendime kızdığım günlerdendi sanırım. Evde yedek mama var sanıyorfum bi kalktım evde mama yok kıxım emmiyor da. İnternetten baktım pirinç unlu muhallebi yaptım. 11 yemek kaşığı su 2 tatlı kaşığı pirinç unu karıştırdım 6 dakika pişirdim. Sonra ılıttım biraz da kendi sütümü kattım 6 7 yemek kaşığı sulandırdım iyice yarım çay kaşığı da pekmez koydum kaşıkla yedirdim. Ama vicdan azabı çekiyorum nedense
Deletedmom444 [bilinmeyen] Gavga var dediler geldik 😂😂😂niye haber vermiyorsun kanki aşk olsun 😂😂😂 böyle tesadüf açtığım posta mi görecektim
Deletedmom444 [bilinmeyen] ya biz o konuyu konusali 17 gün oluyor ben geçmişe baktım arkadaş 14 gün önce katılmış pardon da nerden haberi olacak 😬😂 14 gün önce katılmış birinin 17 gün önceki tartışmadan nasıl haberi oluyor ahaaaaa aynı kişi madem Bana müsade 😊 şaka olsun diye katıldım zaten aynı konuyu duyunca önce başka biri sandım
Lesya Deletedmom444 sizin tartistiginiz post açık zaten ordan gordum üstüne iki gün sonrası pirinc ununa yorum yapmanız bu kadar kısa sürede ilgimi çekti ayrıca akinla olan tartismanizda beni ilgilendirmiyor çok gereksiz