btba Boncuk_06 babam hala kalp sonuclarını gösteremedi ondn sonra gün alck daha endoskopi ıcın geç ilerliyor devlet hastanesi
kubramomm- btba Annemde vardı canım endoskopiyle çıkmıştı mide kalınlaşması gastrik tarzı rahatsızlıklar mide duvarında kalınlaşma yapıyor bizde internete baktığımızda öyle şeyler yazıyordu baya korkmuştuk ama o çok ilelri derece olursa annem ilaçlarla düzeltti canım korkma sende canm
btba kubramomm- endoskopi de mı cıkmıstı sızın kalınlasma, biz daha endoskopi olmadık ultrasonda da gözüktü, ıntten atastırınca çok kötü şeyler yazıyor çok korkuyorum, pekı annenozn bı şikayet ı oluyormu
Boncuk_06 btba benim kendimde çıktı mide kalınlasması gastritim vardı yıllardır doktor büyük ihtimal gastrtten oldu mide kalınlaşman dedi ilaçlı tomografide çıkmıştı temmuzda hem endoskopi var hem kolonoskopi ikisi birden
Boncuk_06 btba benim sağ tarafımda geçmeyen sürekli bi ağrım vardı doktor onun için ilaçlı tomografi istemisti tesadüfen orda çıktı bi şikayetim yoktu babanızın ne şikayeti vardı acaba ?
btba Boncuk_06 babam şikayeti yok mıdeyle ılgılı hıc rutın karın ultrasonda gözüktü, doktor endoskopi ıstedı