[silindi] beyza000 evet bu diktirme işi de kafama yattı hem geniş geniş diktiririm hazırların çarşafları ucu ucuna yetişiyor 1-2 uyumada çıkıyor yerinden
SooMin [silindi] Madame cocodan aldım en son renginden mi bilmiyorum gayet iyi çıktı solma vs olmadı English home dokusu güzel fakat çabucak soldular sanki
[silindi] [silindi] ben de çeyizimi karacadan dizmiştim mutfak ürünlerinden hiç yüzüm gülmedi ama nevresimler solma yırtılma yapmadı gerçekten. Sadece çok kırışıyor
denizalismom [silindi] vallahi çok memnunum. Antrasit renginde solma bile olmadı . Çok memnunum. Hatta şuan mesaj geldi indirim varmış 😂😂
tospikannesi_ [silindi] englisk home dan aldım iki yıkamaya renk soldu üstelik hassas yıkıyorum. Madame coco’yu öneririm
surprizbebe tospikannesi_ aynısı balıma geldi pike aldım çok da beğenerek almıştım siyah desenliydi bohem. Yıkadım ve siyahları soldu. Hiç kullanamadım yani öylece kaldırdım. Ama madam cocodan aldım çok güzel çıktı. Nevresimleri de çok iyi hem %100 Pamuk
surprizbebe tospikannesi_ aynısı balıma geldi pike aldım çok da beğenerek almıştım siyah desenliydi bohem. Yıkadım ve siyahları soldu. Hiç kullanamadım yani öylece kaldırdım. Ama madam cocodan aldım çok güzel çıktı. Nevresimleri de çok iyi hem %100 Pamuk
suheyla92 [silindi] linens ozdilek english home premium serisinden var 5 senedir kullaniyorum hala ilk gunku gibiler. Pamuk saten alirsaniz senelerce kullanirsiniz ranforceden uzak durun 🌸
[silindi] denizalismom indirimleri biraz sallama oluyor fiyatı çıkarıp düşürüyolar ama olsun 😅 hemen hemen her markada piyasa aynı gibi zaten
beyza000 yavruaslanlar ay doğrudur ben diktirmedim ücretini bilmiyorum o yüzden. Ama belki ucuza yapan yerler vardır