3kedili2bebekli meloni bebekler sadece aç olduğu için emmez mamaya ihtiyaciniz yok gibi, bebek sizi ister emer, gazi olur emer, bir yeri kaşınır emer, canı sikilir emer sık emme çok normal bir durum saatlere takılı kalmayın çok küçük her istediğinde emzirin
selintrkl İki haftalık bebek daha neyin ne olduğunun farkında değil ki her durumda meme istiyorlar bizi kokumuzu istiyorlar eğer sütünüz varsa çişli bez sayınız 4 ve üstü ise kilo alımınız normalse mamaya gerek yok yine doktorunuza danışın içinize sinmiyorsa
meloni selintrkl saat başı emiyor hep 15 dk saat başı emmesinde değilim tabiki emsin ama bilmiyorum ya sütüm olmasına rağmen çok emmiyor
3kedili2bebekli meloni o halde gazi var o yüzden emiyor hem alttan hem üstten iyice gaz çıkarmalısınız ve kussun zararı yok dert etmeyin fazlasını atıyor iste hep kusar bebekler
Gokturkmom meloni Emzik emiyor mu ?Benim bebeğim hep aç gibi sürekli emmek istiyordu ve çok emdiğinden fışkırarak kusuyordu emziğe alıştırınca bu sıkıntıdan kurtuldum
meloni 3kedili2bebekli üstten çıkarıyor alttan da sıçarak çıkarıyor günde en az 3 kere boklu bez değiştiriyorum
3kedili2bebekli meloni o kaka yaparken çıkardığı hariç de gazi oluyor işte yani sürekli bir gaz döngüsü oluyor ısrarlı emmek istedigi zaman zaten belli eder kendini
tgcyi meloni 3 kere kakali bez degistirmeniz gazi olmadigi anlamina gelmez ki karin masaji yapmaniz lazim mide gazinida cikarmaniz lazim bunlara dikkat ediyomusunuz
arslanmom meloni şuan çok küçük daha midesi minnacık sütünüz olsada içecegi kapasite belli. Daha dış dünyaya alışamadı o yüzden sizi yanında istiyor. Gazına dikkat edin ayakları sürekli karnına dogru çekiyorsa gazı vardır. Gazı oldugunda da çareyi sizi emerek arar. Gazını çıkarın ve ne kadar istiyorsa o kadar emzirin. Sizi hissetmeye ihtiyacı var ❤️
Gokturkmom meloni Tek emzikle denemeyin ben avent almıştım tutmadı ,bibs denedim tutmadı en son damaklıyı sevdi oğlum
Gokturkmom egeniinnannesi Aventte kusuyordu öğürüyordu hep midesini bulandırıyordu 🥲Wee Baby Damaklı tuttu 😂 ucuzcu oğlum 🐒