tultanhanim MiracAlpinAnnesi benimki de kabız değildi. Çok fazla gazı ve ıkınması vardı. Akşam 6 gibi verirdim hep yoksa gece ıkınmaktan ağlamaktan duramazdı.
MiracAlpinAnnesi benaynarin Bende 2 gündür kullanıyorum ama uykusunda hiç bir değişim olmadı ya. Hatta uykuya dalmakta daha da zorlanıyor. Uykuya dalamiyor derin uykusu yok 10 dk bir uyuyup uyanıyor
kubraoktay MiracAlpinAnnesi birazda olsa rahatladı ama tam rahat diyemem. Her bebek farklı belki sizde işe yarayabilir.
asmingul487_ Bn mamaya zeytinyağı koyuyorum ama bu ikinma işi malesef kesilmedi geceleri ozellikle kaka da yapiyor gaz ama hep kasiyor kendini 1 ayligiz daha yoruyor ymnle gece olmasini istemiyorum
benaynarin MiracAlpinAnnesi bunu masaj yağıyla bağdaştırmayın,atak haftası olabilir. Şayet benim kızımda derin uykuya dalamıyor atak haftasıymış, onun dışında uykuya etkisi oldu bizde kullanmaya bağlı inşallah sizde etkisini görürsünüz
benaynarin MiracAlpinAnnesi https://hesapliyor.com/bebek-atak-haftasi-hesaplama bu sayfaya doğum tarihi girerek bakabilirsin