cikolataliekmek dmlagnr yiyebileceği şeyleri veriyorum ama corba yoğurt yedireyim en azından diyorum yok onu da kendi yicek
aybarsbebekk Bsmdg kahvaltıyı geç ve iyi yaptı 1 yaşında o yüzden meyveli muhallebi tarzı bir şey yapmayı düşünüyorum
cennetkusum16 Bsmdg pırasa çorbası yanında yoğurt veriyorum. Akşamda biz ne yersek onu yiyor yanında kefir iciriyorum
rana0234 Kızıma;pilav,kıymalı,kabaklı patates yemeği ve yogurt Oğluma;kıymalı kabak dolması ve yoğurt yedirdim Bugün de böyle olsun ne yapalım.
cennetkusum16 rana0234 biz içmez diye deneme amaçlı eker aldık ama çok sevdi bundan sonrasında evde kefir mayasiyla kendim yapmayı düşünüyorum. Ya da hazır alırsam Altinkilic alabilirim.
papatyam-34 Bsmdg 2.5 yaş tavuk suyundan arpa şehriyeli çorba yaptım uyanınca onu içireceğim bir de pilav diye sayıklıyordu akşam yemeğine tavuklu pilav yapacağım oğlumun menüsü bugün tavuktan 😂
goldengate Bsmdg et suyuna havuclu sehriyeli patatesli sarimsakli etli corba,cok guzel oluyor bir ara bizede yapayim😂
ahsala mematiii yiyebiliyor mu ben hala pütürlü veriyorum muz vs agzına tuttuğumda bilinçsizce koca parçalar koparıyor
mematiii ahsala ozaman 7 de başla canım ben 5 buçuk bitimine doğru ek gıdaya geçtim o yüzden 6 ortasına doğruda verince eline küçük muzu falan yiyoedu alıp