mamacitaa_ Bsmdg 12 aylik hiçbir şey yemiyor herseyi ya tukuruyor ya eliyle çıkarıyor ya da ağzını kitliyor :(
alexab Bsmdg şimdi uyudu aynısını ben de düşünüyorum ve artık yemek konusunda tükendim. Dün bulgur ve kabak yedi bugün yeşil mercimek olabilir ama bazen yemiyor onu da canı istemeyebiliyor o nedenle yanına ıspanaklı makarna yapabilirim domates soslu. Çorba yapmayacağım.
Bsmdg mamacitaa_ benimkide bu aralar öyle. Diş çıkarıyor ve hastalık atlattı. Her gün farklı bişey yapıp yedirmeye çalışıyorum
Bsmdg dmlagnr aa onu hiç yapmamıştım. Domatesli mi yapıyosunuz. Benim bebeğim 10 aylık olcak yakında. Daha hiç domates yedirmedim
dmlagnr dmlagnr valla ben 6 aylıktan berri anam babam usulü ne bulduysam veririm tavuklu tavuksuz domatesli domatessiz tabi bir reaksiyon varmı diye bekledim bı proplem çıkmadı sadece süt ürünlerine alerjisi vardı onuda 2 aylıkken biliyorduk ek gıda da o alerjimiz de bitti çok şükür sana tavsiyem herşeyden ver sonra çok yemek seçer benim oğlan şuan her yemeği yer hiç ayırt etmez ama arkadaşım herşeyi ince eledi sık dokudu salça vermem yumurta akı vermem vs vs dedi şuan çocuk hicbirsey yemiyor
subrk Bsmdg ilk defa yetecekse az miktar verip 3 gün kuralı yapın mutlaka.Dahavönce yemediği birseyde katmayin ki alerjisi olup olmadığı belli olsun.
dmlagnr alexab dolaba sulu köfte yapın size yaparken şöyle hir tabak yuvarlayın arada kurtarici oluyo ben yazdan dolma filan da koymuştum küçücük bir tenceresi var ona koyuyorum bu yaz daha çok buzluğa şeyler koyucam çok işe yarıyor tavsiye ederim
cikolataliekmek dmlagnr Bizde 4. Ayda ek gıdaya başladık o gün bugündür hersey var bizde de, çok şükür herseyi yiyor dediğiniz gibi , sadece bu ara kendim yicem derdinden ben yedirince tükürüyor kendi geri yiyor🤦🏻♀️
beriiiiil dmlagnr yok ya yemeyecek bebek yemiyor. Ben de her şeyden verdim çok da güzel yiyordu şimdi 15 aylık neredeyse sadece çorba içiyor. Arada pilav yiyor o kadar. Kahvaltı da bile çorba içiyor.
alexab Bsmdg şimdi uyudu aynısını ben de düşünüyorum ve artık yemek konusunda tükendim. Dün bulgur ve kabak yedi bugün yeşil mercimek olabilir ama bazen yemiyor onu da canı istemeyebiliyor o nedenle yanına ıspanaklı makarna yapabilirim domates soslu. Çorba yapmayacağım.
alexab dmlagnr sulu köfte sevmiyor ki. Şiş köfte yer bizimki pazar günü yaptım kalanı buzlukta zaten. Bende de var buzlukta hazır şeyler dön dolaş aynıya denk geliyor ben artık kızıma ayrı yemek yapmıyorum zaten bizimle birlikte yer. 15 aylık oldu. 1 yaşına kadar hep farklı yaptım tuzsuz şimdi az tuzlu yapıyorum biz de çok tuz tüketmeyiz. Teşekkür ederim fikir için.
dmlagnr cikolataliekmek bırakın kendi yesin döküyor saçıyor filan ama en azinda kaşık çatal tutmayı öğreniyor gayette başarılı oluyorlar
cikolataliekmek dmlagnr yiyebileceği şeyleri veriyorum ama corba yoğurt yedireyim en azından diyorum yok onu da kendi yicek
bayanevli3434 dmlagnr oğlum 13 aylık asla kendi yemek istemiyor önüne tabağı koyduğum gibi aşağı atıyor döküyor ağzına bi lokma götürmüyor kuru ekmek dışında hep ben yediriyorum blw nasıl yapcam bilmiyorum off