Sermec27 Ertugggg işte o gıda ne bilmiyorum yani bakalım bir doktora soracağım çünkü bazen bir şey yediğinde kızarıyor bazen aynı şeyi yediğinde kızarmıyor ben anlayamadım hani ne alerji yapıyor bakalım ancak testte belli olur
nadidelifora Sermec27 özellikle çinko bakılmasını isteseniz doktorunuzdan. Yada sağlık ocağı bakıyorsa oraya götürüp bir kan verseniz.
Sermec27 nadidelifora bakalım ya bir doktora soracağım ilk bir alerji testi yapılsın bakalım alerji testinde ne çıkacak eğer bir şey çıkmazsa bakalım bir doktora söylerim hani bununla alakalı mı diye de çok onunla alakalı da olduğunu sanmıyorum ama yine bir söylemekte fayda var tabii
yaskoy nesizade05 benim oğlumda aynı ya ara ara mukuslu kaka da yapıyor kusuyorda anlayamadık alerjisi var mı
nesizade05 yaskoy aynen benim ki de işte yüzünde isilik ara ara mukuslu kaka huzursuzluk ve kusma var . Kusması normal dedi doktor huzursuzluğa kolik dedi bende mesela kızımda alerjiden şüpheleniyorum ama net bişey de yok kafam karışık
yaskoy nesizade05 biz 40 günlükten rsv atlattık bi de o yüzden mi acaba diyorum ama şimdi de 3 aylık oldu. Kendim süt ve süt ürünlerini yemiyorum şimdi denemek için ama mukuslu kaka vs devam ediyor anlayamadım
alerjikbebekannesi12 denizalismom cilt tepkili alerjide kakada kan olmuyor ama sizin dediğiniz bağırsak tepkili bebeklik alerjisi benim kızım şuan 20 aylık hiç kan olmadı 3 aylıkken Aptamil mamadan anafilaksi geçirdi.
alerjikbebekannesi12 Sermec27 şüphelendiğinz ürünlere deri testi yaptırın çıkar hünnap da keçi sütü var keçi sütü alerjisi olabilir belki
Sermec27 alerjikbebekannesi12 bilmiyorum bakalım bir süre vermiycem sonra tekrar deneyeceğim yine olursa muhtemelen bisküvi yaptı
denizalismom Sermec27 bizim devamlı oluyordu . Ama mesela ilk ıspanak yedirdiğimde ağız kenarı baya kızardı 10 dk sonra geçti . 2. Verdiğimde hiç bişey olmadı . Dr kontrolünde belirtileri söyleyin ve her şeyi fotoğraflayın ben öyle yapmıştım .