Oğlum 9 buçuk aylık yaklaşık 1 2 aydır ara ara sırtı göğüs kısmı ve yüzü kızarıyor nokta nokta oluyor kollarda bacakta yok ama ve ben artik alerji mi değil mi anlayamıyorum mesela ceviz yiyor bir sıkıntı yok başka gün cevizle başka bir yeni ürün veriyorum böyle döküntü oluyor ceviz yaptı desem neden daha önce kızarmadı ya da mesela tahin önce verdiğimde bir şey yok yeni bir seyle verdiğim gün döküntü oluyor benim oğlum baya zayıf bir çocuk o yüzden çok çabalıyorum burda bir arkadaş önermişti hünnapın bebe bisküvisi varmış çok katkı yokmuş ondan aldım 2 3 gündür veriyorum ceviz fındık vs de verdim bu süreçte çocuk kızarmaya başladı ee cevizi önceden verdiğimde olmamıştı bir şey şimdi ne alerji yapiyor anlamıyorum bisküvi yaptı desem dün kızardığı için bugün vermedim mesela akşama doğru döküntüler azalmıştı baktım akşam tekrar artmış ee ben vermedim ki o ürünleri bugün bu çocuğun neye alerjisi var bir şeye alerjisi var mı gerçekten anlamıyorum acaba sıcaktan isilik tarzı bir şey mi oluyor nedir mesela alerji döküntüsü kaç gün sürer veya kolda veya bacakta da mutlaka olur mu döküntü?