Minel-inannesi Tekbenimsucumguzelolmakdemi ayy bu kivilcimlarin yeni kiracisina kurulan bi benmiyim🤨 pinko ah pinko yine ayni pinko 🤬
Fikk Tekbenimsucumguzelolmakdemi ah cano ben hiç izleyemiyorum hep cumartesi tekrar tüm dizilerde öyleyim 🥹 2 bebe ile anca 🤭 biri 18.5 aylık diğeri 3.5
Usnac1995 sadecoffeee Sadece para değil. Adam güçlü, her parası olan böyle olmuyor. Hem de romantik ( pempeye değil sadece ) 😂 kahraman ruhlu, maşallah herkesin başını beladan kurtarıyor. Bu sebepten ötürüdür bence
Tekbenimsucumguzelolmakdemi clearqueen ben uyutmaya kalksam film biter o yüzden oturduk beraber izliyoruz 😅
Tekbenimsucumguzelolmakdemi ZeydsMom öfff hiç sorma yaa😅 bu keltoşta ne buluyorlar anlamıyorum. Fkfmd
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Minel-inannesi ay hiç sorma çok uyuz oldum onaa. Pinkoda her konuda fena konu apoya gelince gözüne perde iniyo
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Fikk allah yardımcın olsun canım🫠😅 olsun youtube dan izlersin öyle daha güzel oluyo
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Ömerle kıvılcımda tartıştılar ama bence ömer haklıı. Bu kıvılcıma hamilelik yaramadı iyice hırçın bişey oldu
Minel-inannesi Tekbenimsucumguzelolmakdemi ah apo zaten kabak suyu pakliycak, gözü hala oynasta karthoroz🤬