meeerve @Tekbenimsucumguzelolmakdemi biraz izleyip kapattım malum çocuk olunca erken uyumam lazım yarın kısa kısa videolardan izlerim. Apo karakteri iğrenç oldu. Oruç tutup sabahına başka kadının yanında uyanıyor. Kıvılcım desen Ömer evlenelim dedi diye surat asıyor asıl bomba o yeni gelen kadını çözemedim kıvılcımın komşusu Beril
Tekbenimsucumguzelolmakdemi meeerve aynen yaa güya dini bütün insan. Kızı yaşındakilere göz dikip duruyor. Kıvılcımınki hamilelik başına vurmuş belli.
Tekbenimsucumguzelolmakdemi minisannesi1 hamile kaldığından beri bende kuruluyorum😂 huyu değişti tamamen
Usnac1995 sadecoffeee Sadece para değil. Adam güçlü, her parası olan böyle olmuyor. Hem de romantik ( pempeye değil sadece ) 😂 kahraman ruhlu, maşallah herkesin başını beladan kurtarıyor. Bu sebepten ötürüdür bence
tubanurrrr Usnac1995 parası olmasın ne alev ne isil bir tanesi yüzüne bile bakmazdı ne kahraman I ne romantiği ayol
maybeybi Tekbenimsucumguzelolmakdemi ayyy ben ben ama eve yeni geldim hazirlanabilirsem basa alip izlicem cok merak ediyorum bu bolumude 😁
Minel-inannesi Tekbenimsucumguzelolmakdemi ah apo zaten kabak suyu pakliycak, gözü hala oynasta karthoroz🤬
haha21 Tekbenimsucumguzelolmakdemi ay ben unut bugün oyniyacakti.demi .postonunuzu gördükten sonra aklıma geldi yia…çocuklar akıl filan birakmadiki bende
Minel-inannesi Tekbenimsucumguzelolmakdemi yalniz pinko apoya bu yastan sonra, bu yastan sonra diye diye adami andrapoza sokuyo iyice🤣
haha21 Tekbenimsucumguzelolmakdemi çoğu bitmişti azı kalmıştı.😂izlemedim bölümleri yutbeden izlerim daha
2uykusuzprensannesi Tekbenimsucumguzelolmakdemi İzliyorum şu aponun pembeye bakışlarına ayar oluyorum yaa Kart zampara tam öyle bakarken döveceksin bidaha bakamayacak😶🌫️
Tekbenimsucumguzelolmakdemi 2uykusuzprensannesi yazık pembeye ya halbuki azıcık ilgi görse nasılda melek olur