Usnac1995 sadecoffeee Sadece para değil. Adam güçlü, her parası olan böyle olmuyor. Hem de romantik ( pempeye değil sadece ) 😂 kahraman ruhlu, maşallah herkesin başını beladan kurtarıyor. Bu sebepten ötürüdür bence
tubanurrrr Usnac1995 parası olmasın ne alev ne isil bir tanesi yüzüne bile bakmazdı ne kahraman I ne romantiği ayol
maybeybi Tekbenimsucumguzelolmakdemi ayyy ben ben ama eve yeni geldim hazirlanabilirsem basa alip izlicem cok merak ediyorum bu bolumude 😁
Tekbenimsucumguzelolmakdemi meeerve aynen yaa güya dini bütün insan. Kızı yaşındakilere göz dikip duruyor. Kıvılcımınki hamilelik başına vurmuş belli.
Minel-inannesi Tekbenimsucumguzelolmakdemi ah apo zaten kabak suyu pakliycak, gözü hala oynasta karthoroz🤬
Tekbenimsucumguzelolmakdemi minisannesi1 hamile kaldığından beri bende kuruluyorum😂 huyu değişti tamamen
haha21 Tekbenimsucumguzelolmakdemi ay ben unut bugün oyniyacakti.demi .postonunuzu gördükten sonra aklıma geldi yia…çocuklar akıl filan birakmadiki bende
Minel-inannesi Tekbenimsucumguzelolmakdemi yalniz pinko apoya bu yastan sonra, bu yastan sonra diye diye adami andrapoza sokuyo iyice🤣
haha21 Tekbenimsucumguzelolmakdemi çoğu bitmişti azı kalmıştı.😂izlemedim bölümleri yutbeden izlerim daha
2uykusuzprensannesi Tekbenimsucumguzelolmakdemi İzliyorum şu aponun pembeye bakışlarına ayar oluyorum yaa Kart zampara tam öyle bakarken döveceksin bidaha bakamayacak😶🌫️
Tekbenimsucumguzelolmakdemi 2uykusuzprensannesi yazık pembeye ya halbuki azıcık ilgi görse nasılda melek olur
ElisaMom_ Tekbenimsucumguzelolmakdemi izliyorum kaç dkdır nursemanin üzerindeki bordo elbiseyi arıyorum intde😂