Canimbenim65 koalaanne iki kulağı tamamen kapanmış bize Koklear impilant adayı olduhumuzu söylediler bende aldım Levent hocaya getiridim pazartesi bakacak ben Van’da ki teste pek güvenmiyorum
koalaanne koalaanne Canimbenim65 levent hocaya iyi diyorlar alaninda ama dokuz eylulde oglu var prof bizde ogluna gidiyorz. Hayrlisi testten testte fark olur Rabbm sifa versn insallah hayirli sonuc alirsnz. Bizde aliriz amin
koalaanne Canimbenim65 kalacak yerinz var mi ben izmirde yasiyorm sizin icin yapack biseym varsa yaz cnm
Canimbenim65 koalaanne çok teşekkür ederim ne kdar iyi insanlarsınız 🥹🥹suan bir otele yerleştik pazartesi günü Levent Joca muane edecek onu
koalaanne Canimbenim65 gorusmek isterdm canm benm ayni durumdayiz asagi yukari. Bende btlisliyim sen vanli misn. Vala levent hocaya randevu gec veriyor diyorlardi sekretere yalvar yakar 3 hafta snraya verdi
koalaanne Canimbenim65 sen iyi randevu almissin erkenden. Ama biz gtmedik ona daha. Sen bi git insallah hayirli sonuclar alirsnz dua edecegm
Canimbenim65 koalaanne ben ne kadar yalvardım versin diye ama Van’dan geldim bilmediğim bir şehir burda kalakaldım zar zor verdi randevu
koalaanne Canimbenim65 ya bize randevu verdi ama biz iptal ettik salak gibi ya. Dokuz eylule gidip geliyorz diye eşim bi bekleyelm ddi bir bera testi daha ypcak ünvde haziranda.
Canimbenim65 koalaanne anladım biz de uzak şehirden geldik bir kızımı arkamda bıraktım pazartesi muane olup hemen gidicem dua edin uyuyamıyorum bile aklım kızımda birini getirdim diğeri orda
koalaanne Canimbenim65 insallah canm dualarimdasn inan. Rabbm hayirlj haber almayi nasip etsn. Doktor ne dediyse bze de haber ver cnm benm
Canimbenim65 koalaanne canım biz 1 temmuzda ameliyat olacağız suan duymuyor iki kulağında Koklear impilant olacak
koalaanne Canimbenim65 hayirlisi olsun üzme kendini bizmdr ameliyt olck bir sürecler yasiycz bu da bzlern imtihani napalm sakin kal nefes al benzer durumlari yasayan cok anne var bir sekilde duruma alisacgz