koalaanne Canimbenim65 insallah canm dualarimdasn inan. Rabbm hayirlj haber almayi nasip etsn. Doktor ne dediyse bze de haber ver cnm benm
Canimbenim65 koalaanne canım biz 1 temmuzda ameliyat olacağız suan duymuyor iki kulağında Koklear impilant olacak
koalaanne Canimbenim65 hayirlisi olsun üzme kendini bizmdr ameliyt olck bir sürecler yasiycz bu da bzlern imtihani napalm sakin kal nefes al benzer durumlari yasayan cok anne var bir sekilde duruma alisacgz
Canimbenim65 koalaanne merhaba birsey sorcam canım sen hiç Levent hocayı daha önce duydun mu yada iyi bir doktor mu
koalaanne Canimbenim65 ben levent hocaya gtmedm o koklear implatta iyimis diye duymstm bir de oglu dokuz eylulde prof. Yuksel olgun biz ogluna gidiyorz levent bey babasymis orda ogrenmstm. Memnun kalmadn mi muayenesi nasil gecti
koalaanne Canimbenim65 ben levent hocaya gtmedm o koklear implatta iyimis diye duymstm bir de oglu dokuz eylulde prof. Yuksel olgun biz ogluna gidiyorz levent bey babasymis orda ogrenmstm. Memnun kalmadn mi muayenesi nasil gecti
Canimbenim65 koalaanne ya çok memnun kaldım gayet iyi zaten impilant yani çok da zor değilmiş ameliyat