aysyvzz seymayldzz doruk nilüfer hastanesi sabahattin karakaya gidiyorum bebeğim 15 günlük, tavsiye üzerine gittim çok memnun kaldım devam etmeyi düşünüyorum
cennetkusum16 seymayldzz gece polikliniği olduğu için biz memnun kaldık. Herhangi bir durum gerçekleştiğinde detaylı bakıyor. Sorduğunuzda cevap alıyorsunuz anlatıyor. Genelde hastalıklarda da nokta atışı yapiyor. Zaten kendisi yenidoğan yoğun bakım doktoru ve öğretim gorevlisi…Emre hocada telefonlara çok çabuk dönüyor oda aynı şekilde iyi ama biraz fazla rahat geliyor oda bana. Genel takibimiz Sinem hocada detaycı olduğu için telefonla acil bişey olduğunda Emre hocaya yaziyorum. Onun dışında Sinem hoca telefonlara biraz geç dönebiliyor yoğunluktan birkaç kez yazmak gerekiyor
zeydinannesiyim Ben aynı arayıştayım medicanada nir doktora gittim ama aşırı kalabalıktı bir daha gitmeyi düşünmüyorum hastane olarak çok kalabalık ve bunaltıcı geldi bize. Bahsettiğiniz hastanelerde durum aynı mıdır acaba?
seymayldzz zeydinannesiyim Turgay Baz özel kliniği var. İnst hesabıda var oradan da bakabilirsiniz. Birde bazı sitelerde yorumlar mevcut baya iyi yorumlar gördüm.
sekizkasim zeydinannesiyim Metin demirkaya mıydı doktor. Medicana devlet hastanesinden daha beter o ne kalabalık öyle hiç sistemli çalışmıyorlar zaten. Ben orada doğum yaptım haftalarca işitme cihazları bozuktu vs. Asla randevu saatinde almıyorlar sürekli Bi aksama oluyor her bölümde. Eşim en sonunda kavga edicekti. Bi daha hiç gitmedik oraya
seymayldzz cennetkusum16 çok detaylı anlatmışsınız gerçekten çok sağ olun ☺️ Benim içinde telefonlara çabuk dönüş çok önemli ona dikkat ediyorum. En azından bunları bilmek fikir sahibi olmak güzel iyi oldu teşekkür ediyorum 💕
lila16 cennetkusum16 yeni doğum yaptım, kızım 12 gün yenidoğan yopun bakımda yattı, Sinem hanım ilgilendi sağ olsun, biz baya memnun kaldık, bugün çıkış yaptık muayne etti gayet iyi bir doktor. Ben de beğendim
zeydinannesiyim sekizkasim aynı şeyleri yaşamışız.. biz de bir daha gitmeyeceğiz. Doktor Mesut bey. Doktordan memnunduk ama 40 dk sıra bekliyorum neredeyse gidiyorum sürekli sekreterlere bizim sıramız geçti vb geriliyoruz yani. O yüzden inşallah memnun kalabileceğimiz. Bir doktor bulabiliriz :/
cennetkusum16 esra2024 Olabilir tabi, bişey diyemem.1 senedir kendisine gidiyoruz, çevremde de herkes ona gidiyor. Henüz bu şekilde ilgisiz dediklerini duymadım. Nilüfer doruk hastanesinde de bı doktor var ama adını unuttum onun içinde iyi diyorlar düşünebilirsiniz