lila16 cennetkusum16 yeni doğum yaptım, kızım 12 gün yenidoğan yopun bakımda yattı, Sinem hanım ilgilendi sağ olsun, biz baya memnun kaldık, bugün çıkış yaptık muayne etti gayet iyi bir doktor. Ben de beğendim
cennetkusum16 lila16 geçmiş olsun evet bayağ ilgili. Bende beğendim. Her konuda tedbirli ilerlemesi de içimi rahatlatıyor. Tecrübesinden kaynaklı sanırim hastalık anlarında da nokta atışı yapıyor. Çevremde herkes ona gidiyor. Tek olumsuz yanı telefona hemen dönemiyor bunuda söyluyor zaten üst üste yazın ya da arayın diye. Çok şükür acil bı durum olmadı ama hemen cevap almak istediğimde o konuda Emre hocaya yazıyorum hemen dönüyor.
lila16 cennetkusum16 yenidoğan yopun bakım sorumlusu kendisiymiş, ilgisi güler yüzlü oluşu emin bir şekild ecevap verişi öyle rahatlattı ki beni o 12 gün içinde sağ olsun. Bebişlerimiz hep sağlıklı olsun doktorlarımız da hiç eksik olmasın
cennetkusum16 esra2024 Olabilir tabi, bişey diyemem.1 senedir kendisine gidiyoruz, çevremde de herkes ona gidiyor. Henüz bu şekilde ilgisiz dediklerini duymadım. Nilüfer doruk hastanesinde de bı doktor var ama adını unuttum onun içinde iyi diyorlar düşünebilirsiniz
cennetkusum16 esra2024 Medicanada doğum yapınca, doğum paketinin içinde bebeğin ilk kontrolüde dahildi. 5 günlükken Bünyamin bey bakmıştı. Telefondan size ulaşabilir miyiz diye sorduğumuzda engelliyorum arayıp yazmayın demişti ondan sonra doktor arayışına girmiştik.
gokcemericc seymayldzz Fsmde Günseli Kayhan var özel muayenesi. Ücreti 2000 tl 10 gün içinde bir daha almıyor ücret Çok memnunum kızım 13 aylık. Doğduğundan beri gidiyoruz