deryaren _YanakReisinAnnesii bebeğim atopik bi cildi var kuru korkuyorum da hangi şampuanı kullanıcam şaştım kaldım 😃
_YanakReisinAnnesii deryaren bu konu da biz mustela da sıkıntı yaşamadık hiç,cildiye doktoru da doğru bi şampuan seçimi yaptığımızı söylemişti. Benim ki 3 buçuk yaşında 1-2 aydır uni baby markasına geçtik çünkü mustela da saçlarında hiçbir değişim olmuyordu artık 😅
Selin54 deryaren bioderma kullanabilirsiniz bizimkide atopik, cildiye doktorumuz önerdi göz yakmıyor😊
deryaren _YanakReisinAnnesii mustelaya geri doncem gibi sebamed cayır cayır yaktı gözümü yazık çocuğum ondan kafasını yıkarken ağlıyormuş anası geç fark etti😃
ZeydsMom _YanakReisinAnnesii unibaby goz yakiyor ama. Ben once esimde denettim baktim yakiyor degistirdim 🤣 esim de yakmiyor diye avuclamis yuzune adam ne hale geldi
_YanakReisinAnnesii ZeydsMom büyüdü artık diye bu defa denemedim ben 🥲bu zamana kadar da hiç sesi çıkmadı yaksa mutlaka söylerdi gözlerim yanıyor diye benim ki çok nazlıdır böyle konular da 😂 yalnız herşey de kocaları deneme tahtası olarak kullanmamız 🫠tüm kadınlar aynı galiba bende yiyecek konusunda çok yapıyorum bunu şunun bi tadına bak diye darlıyorum bir gün zehirleyecen beni diyor 😂
_YanakReisinAnnesii deryaren sebamed yakıyor,bende bebekken almıştım oğluma,ilk kendimde denedim ve gözlerim aşırı yanmıştı
Tubatgn deryaren 24 aylık, neredeyse bir senedir kullanıyorum. Trendyoldan bakabilirsiniz ürüne. Çoğu eczanelerde de var.
casuu Bepanthol kullanıyoruz (içeriği temiz), göz yakmıyor. Fakat ciltte kuruluk yapı gibi geldi.. Bioderma deneyeceğim (çok tavsiye edildi burda) Bioderma nemlendirici balm ve şampuan
ZeydsMom _YanakReisinAnnesii 😁😁 aynen. Yogurt bile yapsam ilk ona denetirim bak tatlimi eksi degilse oglumada vereyim 🤣🤣
mrsendless İlk doğduğunda beri bioderma kullanıyorum bebeğim için çok iyi göz yakmıyor atopik ciltler ıcınde uygun
Merve201119 mrsendless bu sampuani aldım ama elimde başka marka var bitsin kullanacağım saç taramayı zorlaştırıyor mubyada saça nem veriyormu
TalentedMom deryaren sebamedde kimyasal çok önermem temiz içerikli istersen uygun fiyatlı olarak e bebeğin Baby me şampuanını öneririm oğlumda onu kullanmıştık yeni Doğansa yenidoğan şampuanı var değilse diğerini tercih edebilirsiniz
mrsendless casuu dış ambalajı mavi bebek ve çocuklar ıcın olanı üzerınde penguen resmı var abc derm yazılı olan