aysebb deryaren Mustela kullanıyorum doğduğundan beri gözde yakmıyor zaten çok memnunum şuan kızım 17 aylık
deryaren aysebb ya ben en başta mustela aldım oğlumun atopik bi cildi var doktor sebamed kullan dedi neyse ona geçtim bebegim kafasını yıkarken çok agliyo geçen dedim ben bi deniyim şunu yüzümü yikiyayim amaaan çocuk haklı vallahı göz yakıyor bu
_YanakReisinAnnesii deryaren uzunca bir süre mustela kullandık göz yakma problemi yaşamadık. Yeniler de uni baby markasına geçtim çünkü mustela artık temizlemiyor gibiydi saçlarını bunda da gözüm yanıyor falan demedi hiç yansaydı söylerdi.
deryaren _YanakReisinAnnesii bebeğim atopik bi cildi var kuru korkuyorum da hangi şampuanı kullanıcam şaştım kaldım 😃
ZeydsMom _YanakReisinAnnesii unibaby goz yakiyor ama. Ben once esimde denettim baktim yakiyor degistirdim 🤣 esim de yakmiyor diye avuclamis yuzune adam ne hale geldi
_YanakReisinAnnesii deryaren bu konu da biz mustela da sıkıntı yaşamadık hiç,cildiye doktoru da doğru bi şampuan seçimi yaptığımızı söylemişti. Benim ki 3 buçuk yaşında 1-2 aydır uni baby markasına geçtik çünkü mustela da saçlarında hiçbir değişim olmuyordu artık 😅
Selin54 deryaren bioderma kullanabilirsiniz bizimkide atopik, cildiye doktorumuz önerdi göz yakmıyor😊
deryaren _YanakReisinAnnesii mustelaya geri doncem gibi sebamed cayır cayır yaktı gözümü yazık çocuğum ondan kafasını yıkarken ağlıyormuş anası geç fark etti😃
_YanakReisinAnnesii ZeydsMom büyüdü artık diye bu defa denemedim ben 🥲bu zamana kadar da hiç sesi çıkmadı yaksa mutlaka söylerdi gözlerim yanıyor diye benim ki çok nazlıdır böyle konular da 😂 yalnız herşey de kocaları deneme tahtası olarak kullanmamız 🫠tüm kadınlar aynı galiba bende yiyecek konusunda çok yapıyorum bunu şunun bi tadına bak diye darlıyorum bir gün zehirleyecen beni diyor 😂
_YanakReisinAnnesii deryaren sebamed yakıyor,bende bebekken almıştım oğluma,ilk kendimde denedim ve gözlerim aşırı yanmıştı
Tubatgn deryaren 24 aylık, neredeyse bir senedir kullanıyorum. Trendyoldan bakabilirsiniz ürüne. Çoğu eczanelerde de var.
casuu Bepanthol kullanıyoruz (içeriği temiz), göz yakmıyor. Fakat ciltte kuruluk yapı gibi geldi.. Bioderma deneyeceğim (çok tavsiye edildi burda) Bioderma nemlendirici balm ve şampuan
ZeydsMom _YanakReisinAnnesii 😁😁 aynen. Yogurt bile yapsam ilk ona denetirim bak tatlimi eksi degilse oglumada vereyim 🤣🤣