Sasah1441 cerennaslann Antalya da güzel oteller var sanırım da orayı istemiyorum maalesef başka bölgeden bakıyorum 😔 Tesekkür ederim inşallah hepimiz için güzel bir tatil olur 🙏 minnoşlarımız eğlenir
Sasah1441 Muhammedd23 Allah ım korusun evlatlarımızı inşallah 🤲 tabiki tedbiri alıp takriri Allah a bırakmak lazım 🙏
Sasah1441 Zerr biliyor musunuz benimde büyük korkum o aslında yemek seçmesi 🙄 ek gıdayı zor kabul etti zaten tam herseyi de yemiyor tabi daha zamanımız var ama dikkate alıcam yazdığınızı tesekkür ederim 🙏
Sasah1441 Zerr tatile yakın bir post daha açmak lazım bu konu için ☺️ önerileri yazarız ilk bebek ilk tatil inşallah gidebiliriz 🤲
Sasah1441 Zerr araba mız yok maalesef olsa da uzun yol sıkıntı uçak düşünüyorum nasip olursa bakalım canım onda da götürebileceklerim zaten sınırlı 😁
Sasah1441 NrYlmzTsr tatil bölgelerinde dışarda yemek yemek yüzü astarını geçiyor derler ya öyle oluyor genelde 😁 aşırı pahalı hersey o yüzden hersey dahil bi otel olsun istemiştim 🤷♀️ siz nereye gitmiştiniz
NrYlmzTsr Sasah1441 fethiye ye gitmistik, sadece kahvalti tercih edip, diğer zamanlarda sadece yatmaya otele gittik, cunku hergun farklı yerleri gezmek istedik. Otelimiz İngiliz oteliydi hatta çok da güzeldi :)
Sasah1441 Gggw 😔😔😔 işte o çok kötü olmuş... Allah korusun evlatlarımızı her türlü hastalıktan inşallah
ipek_61 Sasah1441 benim kızım da 11 aylık olacak bebek dostu olan özel yemek köşeleri olan bir otel seçtik rezervasyon yaptırdık bakalım hayırlısı
Sasah1441 ipek_61 ayyy oraya gittim bennn iş yerim götürmüştü lansman vardı harika bi otel 😍 iyi tatiller diliyorum şimdiden 🙏
ipek_61 Sasah1441 aaa cidden mi sevindim bize de acentası olan arkadaş tavsiye etti zaten 😀daha önce titanic e gitmiştik ama bu sene uçmuş titanic 😂
Sasah1441 archmom diğerleridir diye düşünmüştüm açıkçası 😳 orayı çok övmüşler yorumlarda çok teşekkür ederim bilgi için 🙏
archmom Sasah1441 otel cok guzel havuzu cok guzel yemeklerini de cok beğendim.Ama deniz berbat ben havuza girmeyi sevmiyorum.Sanirim denize sonradan kum dokmusler onun icin yuzunce bulaniyor dibi göremiyorsun.
Bsrylmz Sasah1441 sadabad otelden yer ayırttık islami konsept bi otel ben de ilk defa gideceğim inşallah memnun kalırız 😊 ya havuza, denize girerken uzun saatler kalacaklar güneş koruyucu nekadar güvenebiliriz oyüzden tüm vücut kapalı mayolar var onlardan mı alsam diye düşünüyorum bi de şapka denizdeyken korurum diye düşünüyorum ama bilemiyorum da🙄
Sasah1441 Bsrylmz o oteli duymuştum ☺️ eczaneden 50 faktörlük bebekler için iyi marka almak lazım, ince geniş şapka da gerekli, birde bebekler için üstü kapalı şişme botlar var onlar hoşuma gitmişti belki görmüşsünüzdür bebeğiniz kız mı erkek mi 🤗