Sasah1441 Sakura-chan evet canım hiç olmadı meyve fln devam sütüyle idare etcez artık ☺️ çok teşekkür ederim 🙏
Sasah1441 Bsrylmz siz hangi oteli ayarladınız fikir olsun bizede 🤗 erkek bebeğim var mayo bez indirimdeydi migros da tüm bedenlerini aldım ama normal mayo, şapka, ayakkabı hepsi lazım ☺️ onun alışverişi var birde 🙈
Zerr Sasah1441 güzel alışveriş listesi ayağına da kumsalda giymesi için veya denizde patikler var ondan alırsınız
Bsrylmz Sasah1441 sadabad otelden yer ayırttık islami konsept bi otel ben de ilk defa gideceğim inşallah memnun kalırız 😊 ya havuza, denize girerken uzun saatler kalacaklar güneş koruyucu nekadar güvenebiliriz oyüzden tüm vücut kapalı mayolar var onlardan mı alsam diye düşünüyorum bi de şapka denizdeyken korurum diye düşünüyorum ama bilemiyorum da🙄
Symkoc Sasah1441 bencede öyle yapalım 🙏 inşallah çok güzel bir yaz tatili bizi bekliyor olacak bebişlerimizle birlikte :) 🌸
1100210182 Sasah1441 ben tatil için Muğla’da villa kiraladım bebeğim 1 yaşında olacak ve nasıl bir huy durumu olacağını bilmiyorum. Havuz suyunu Deniz suyu ya da klorlu olarak tercih ediyorsunuz her gün havuz temizleniyor en azından bu konuda içim rahat olacak. Bir de gerçekten dinlenmeye ihtiyacım olduğu için annemi de götürüyorum Yanımda en azından destek olur bence şimdilik bu tarz çok riske atmayacağınız bir tatil seçmenizi öneririm çünkü gerçekten birçok yer ultra herşey dahil bile olsa çok konu da eksik en başında hijyen
Muhammedd23 Sasah1441 çok değişik hastalıklar kapıyorlar yabancı uyruklukardan. Arkadasim bu yüzden İslami otelleri seciyirdu
Sasah1441 Muhammedd23 Allah ım korusun evlatlarımızı inşallah 🤲 tabiki tedbiri alıp takriri Allah a bırakmak lazım 🙏
archmom Sasah1441 2018 yilinda oraya gitmistik cok guzel otel ama denizden donuste cok dik yokus var.Shuttle beklemek gerekiyor.Denizi beni hayal kirikligina ugratti.Kanalizasyon kokusu vardi.Ayriyetten asiri bulanik bodrumda hic boyle deniz görmemiştim.Denize girmek icin istiyorsaniz asla onermem onun disinda otel odalar vs cok guzel
Zerr Sasah1441 Biz ilk oğlum 14 aylıktı ev kiraladık ama bence Zor geçti çünkü hem baba hem ben çok yorulduk çocuğu biri tutacak öteki yemek yapacak olmuyo. En iyisi otel bence ne bulursan onu yedirirsin yemek derdiyle uğraşma bebeğinle tatilin keyfini çıkar. O zaman doktorumuz 9 aylıktan sonra bebeğe özel yemek yapma dedi evde ne pişiyorsa ondan ver demişti, yapamadım çokpişmanım şimdi yemek seçiyor
Sasah1441 Zerr biliyor musunuz benimde büyük korkum o aslında yemek seçmesi 🙄 ek gıdayı zor kabul etti zaten tam herseyi de yemiyor tabi daha zamanımız var ama dikkate alıcam yazdığınızı tesekkür ederim 🙏
Sasah1441 Zerr tatile yakın bir post daha açmak lazım bu konu için ☺️ önerileri yazarız ilk bebek ilk tatil inşallah gidebiliriz 🤲
Sasah1441 Zerr araba mız yok maalesef olsa da uzun yol sıkıntı uçak düşünüyorum nasip olursa bakalım canım onda da götürebileceklerim zaten sınırlı 😁
NrYlmzTsr Sasah1441 diğer yorumları okumadim ama, gecen yaz oglum 1 yasina tatilde girdi hatta 😊 çok rahat ve eğlenceli bir tatil geçirdik. Yemek sıkıntı olmadı, herseyi yedirmeye başladım o ara, disarida yedik genel de sevdiklerini siparis veriyordum.
Sasah1441 NrYlmzTsr tatil bölgelerinde dışarda yemek yemek yüzü astarını geçiyor derler ya öyle oluyor genelde 😁 aşırı pahalı hersey o yüzden hersey dahil bi otel olsun istemiştim 🤷♀️ siz nereye gitmiştiniz
Gggw Sasah1441 1 yaşından sonra şeker tuz kullanımı sıkıntı olmayacağı için oteldeki ona uygun yemekleri yedirebilrisiniz çok içimize sinmezse ben hip ürünlerini kullanmıştım oğlumda tatillerde özellikle çok iyi oldu benim için . Sırf yemek sorunsalı yüzünden tatilinizi iptal etmeyin deniz çocuklar için çok faydalı . Ama sakın havuza sokmayın küçücük yavru işte o zaman hastalık kapar. Ben oğlumu ilk 5 aylıktı denize soktum ve her yaz gideriz bir kere sadece 4 yaşında gittiğimiz tatilde arkadaşlarımızın çocukları giriyor diye çok ısrar edince izin verdik amannn vermez olaydık tatilimiz sonra burnumuzdan geldi. El ayak ağız hastalığı var onu kapmış ateş ateş tatil rezil olmuştu
Sasah1441 Gggw 😔😔😔 işte o çok kötü olmuş... Allah korusun evlatlarımızı her türlü hastalıktan inşallah
Sasah1441 cerennaslann Antalya da güzel oteller var sanırım da orayı istemiyorum maalesef başka bölgeden bakıyorum 😔 Tesekkür ederim inşallah hepimiz için güzel bir tatil olur 🙏 minnoşlarımız eğlenir