sevgice Sasah1441 canım mama saatinde mama ek gıda saatinde de ek gıda. Otelde bebek için patates kabak vs o tarz yemekler zaten çıkıyor. 1 yaşındaki bebek her şeyi yer artık. Meyve zaten otelde çıkıyor sürekli. Onun dışında bebeğim yemez ac kalır diyosan bu kavanoz mamaları var organik olanlar diğerlerini hiç tavsiye bile etmiyorum. 8 10 tane ondan al. 3 5 tane de sütle karistirilandan al devam sutuyle karıştırıp verirsin. Korkma çık tatile kiz seninki 1 yasında olacakmis biz napalim daha 4 ay yeni bitti sen korkup çıkamazsan biz ölelimmm😂😂
Sasah1441 sevgice 🤣🤣🤣 ay çok iyi motive oldum 🙏 tesekkür ederim yorumun için canım... Ama emin ol ki küçükken hersey daha kolaydı 🙈 büyüdükçe işler zorlaşıyor en güzel ay 4. Aydı bizim için 🤗❤️
Crnkalben Sasah1441 antalya kemer amara prestige elite hotel jollyden ayarladık çocuklu aileler için gayet uygun felan denildi ama o zaman havala nasıl akşam serin olur mu ne götüreceğim hiç bilmiyorum
Sasah1441 Crnkalben abim Antalya da oturuyor geçen ay şort tişört le geziyordu balkonda 🙈 çok soğuk olacağını zannetmiyorum gerçi tarih aralığınız neydi bilmiyorum ama hırka ve çorap olmazsa olmazım benim 😁
Sasah1441 Eminekumsal Antalya yı istemiyorum maalesef ama başka yerden de bakabilirim belki otel i de havuzundan dolayı istiyordum 🤷♀️
Bulutbey Sasah1441 deneyimsizim diyorsanız hiç riske girmeyin. Gerçekten kampta her şey uğraş gerektirir. Daha büyüyünce denersiniz.
Sasah1441 Bulutbey yeni ayaklanacak birde bebişim, gerçekten kamp benim için çok zor olur belki otel yerine ev mi olsun demiştim de bakalım çok teşekkür ederim 🤗
Sasah1441 12072011 aaaa 😭😭😭 bu çok kötü oldu ya... işin içinden biri olması fikir vermesi de iyi oldu ama... 😔 Tesekkür ederim 🙏
Sasah1441 cerennaslann aslında o tarz bakıyordum ama bi üstteki yorum yazan bayan dan sonra çok karıştı kafam 😔😔
cerennaslann Sasah1441 biz Antalya kemer kimoros park holiday village tercih ettik yine gideceğiz otel konsepti yok bebek dostu cok ferah yeşili denizi ve temizliği ile cok nezih.Fiyatları biraz pahalı ama değer
Sasah1441 Omerinannesi342 siz hangi oteli düşünüyorsunuz fikir olsun bizede. Gerçekten nolmuş bu otel fiyatlarına 🤷♀️
Melovini Sasah1441 ben altı ayken gittim o zaman mamaydı ana öğünü yeni geçmiştik ek gıdaya. Meyve fln yedirmiştim. Bu yaz gidicez 14 aylık falan olucaktır. Yanıma aventin buhar pişiriciyi almayı düşünüyorum. 15 dkda birçok şey yapıyosun onunla
Sasah1441 Melovini evet canım o makinalar işte bu durumlar için önemliymiş meğer 🤷♀️ ben normal tel aparat almıştım çok pahalı geldiği için onlar maalesef
Sasah1441 Sakura-chan evet canım hiç olmadı meyve fln devam sütüyle idare etcez artık ☺️ çok teşekkür ederim 🙏
Alyask Sasah1441 tam 1 yasında gittik geçen sene hatta Doğum gününü otelde kutladık 😊 önemlı tavsıyem havuza sokma denıze sok kızım havuzdan mıkrop kaptı ıdrar yolu enfeksıyonu oldu. Yemek de ben 1 valıze yakın kavanoz mama püre süt vs almıştım ama gerı getırdım bebek dostu oteldı hersey vardı corba sebze ırmıklı sütlü muhallebı vs herseyı yedırdim 🤓
Bsrylmz Sasah1441 biz de bodrumdan yer ayırttık gittiğimizde 11 aylık olmuş olacak aynı şeyi düşünüyorum , otelde olur olmazsa da malzemeleri alıp rica etmeyi planlıyorum🦋 ben birde acaba bütün vücut mayolarından mı yoksa normal mayosu mu alsam ona karar veremiyorum 🤷🏻♀️
Sasah1441 Bsrylmz siz hangi oteli ayarladınız fikir olsun bizede 🤗 erkek bebeğim var mayo bez indirimdeydi migros da tüm bedenlerini aldım ama normal mayo, şapka, ayakkabı hepsi lazım ☺️ onun alışverişi var birde 🙈
Makbuss Sasah1441 eltim 7 aylık çocuğuyla gitti okadr memnun kalmış ki ayrı meni bile veriolar mis bebek için yogurt pure gibi bence zor olmz nede olsa 1 yasinda çoğu şeyi yiolar benim kızım da 1 yasinda şimdi ben ne yersem ona vermeye clisiorm
Sasah1441 cerennaslann Antalya da güzel oteller var sanırım da orayı istemiyorum maalesef başka bölgeden bakıyorum 😔 Tesekkür ederim inşallah hepimiz için güzel bir tatil olur 🙏 minnoşlarımız eğlenir