NrYlmzTsr Sasah1441 fethiye ye gitmistik, sadece kahvalti tercih edip, diğer zamanlarda sadece yatmaya otele gittik, cunku hergun farklı yerleri gezmek istedik. Otelimiz İngiliz oteliydi hatta çok da güzeldi :)
Sasah1441 NrYlmzTsr evet canım ya Fethiye ye fln gidilecekse bol aktiviteli bol gezmeli olmalı bencede otelde full durmak Fethiye ye haksızlık olur 😁
archmom Sasah1441 otel cok guzel havuzu cok guzel yemeklerini de cok beğendim.Ama deniz berbat ben havuza girmeyi sevmiyorum.Sanirim denize sonradan kum dokmusler onun icin yuzunce bulaniyor dibi göremiyorsun.
Sasah1441 archmom bende denizi daha çok tercih ediyorum. Otel ararken özellikle denize sıfır ve kum plaj olarak bakıyordum 🤗 önemli olan benim içinde deniz
biryavuzkusu Sasah1441 vallahi benim bebeğim şuan 15. Ayında 11 aylıkken yürümeye başladı ve yerinde durdurmak mümkün değil bende gideceğim ama nasıl baş edeceğim bilemiyorum 😂
Sasah1441 biryavuzkusu Allah nazarlardan saklasın yavrularımızı 🤲🤲 tatilde daha mı çok yoruluruz acabası 🤭
Tugsac Sasah1441 canım yer ya 1 yaşındaki bebek niye yemesin? Yer sizin yediğiniz herşeyi. Benim oğlum şuan 10 aylık ve ben artık ona özel pişirmyorum
Sasah1441 Tugsac şuan için hiç vermiyorum bizim yediklerimizden, dikkat etmeye çalışıyorum ama 9. Aydan itibaren annem zaten herseyi vereceğini söylüyor 😬 muhtemelen alışmış olacak 😁
Nehir06 Sasah1441 insallah canim😇 biz hep ayni yere gidiyoruz cok memnunuz aile oteli tam. Belekte cornelia de luxe
Bisaniye Sasah1441 biz geçen sene gittiğimizde 9 aylıktı. Ev tutmuştuk zaten her sene ev tuttuğumuz için hiç ne yiyecek kaygısı yaşamadım açıkcası. Ama otellerin diyet menüleri oluyor haşlanmış yiyecekler vs bir de ızgara eti küçük parçalara ayırıp yedirebilirsiniz pilav yer makarna yer 1 yaşında. Yoğurt vs hepsini yiyebilir. Yumurta peynir onları da yer. Yani aslında yaşına girdikten sonra rahatlıkla her yediğimden yedirdim oğluma bence çok sıkıntı yaşamazsınız
Sasah1441 Bisaniye aslında otel istiyorum da ev de tutabiliriz bakalım nasip ızgara fln hiç aklıma gelmemişti daha sadece püre yediğimiz için 😁
Bisaniye Sasah1441 bu arada yemekten ziyade havuz konusunda dikkatli olmanızı öneririm. Doktorlar bebeklerin havuza sokulmasını pek önermiyor. Bende doktorunuza bir danışın bu konuyu
Sasah1441 Bisaniye spa merkezleri var canım oraları öneriyorlar gerçi kıyaslamak da ne kadar doğru bilemedim şimdi onlar her bebekte temizleniyor VS ama 🤔 idrar yolu enfeksiyonu kapan bebeklerde olmuş havuzdan 😔😔
Bisaniye Sasah1441 spa merkezine ben de götürdüm dediğin gibi her bebekte su boşaltılıp dezenfekte ediliyor tekrar dolduruluyor. Bir de klorsuz su malum havuzlarda temizlik için kimyasallar kullanılıyor. Biz gideceğimiz zaman doktorumuz denize istediğiniz kadar sokun ama havuz önermiyorum demişti ki kendimiz bile havuza girmiyoruz biz