Sasah1441 snglkllgl felaket pahalı eskiden lüks oteller 5 bin civarıyken şimdi o fiyata yok bile 😏 bulursanız paslaşalım bende arıyorum ☺️
biryavuzkusu Sasah1441 antalya kaya belek haziran başı 5 gün 6 bin küsür gibi çıkıyor bir bakın isterseniz hem Bebek dostu bir otel bende orayı düşünüyorum ama bakalım daha uygun bulursak yine yazalım buraya
biryavuzkusu Sasah1441 çoğu otelde var sadece haşlama sebze yapıyorlar benimde pek ilgi alanım değil 😂 ama mutlaka otelde bulursunuz yiyecek bişey zaten bebeğin peşinde koşmaktan yorulacaksınız ev zor olur bence 💕
Sasah1441 biryavuzkusu ay demi ya iyice ayaklanacak sürekli havuza gitmek isteyecek 🙈🤣🤣 biran düşünsem mi bi daha dedim 🤭
Sasah1441 biryavuzkusu o otel çok güzel canım Antalya da abim oturuyor hiç polemik olsun istemiyorum o yüzden başka bölgeye bakıyorum 🙏
Sasah1441 Crnkalben soğuk olmaz canım benim sezon açılmış oluyor zaten tedbirli olmak gerekir tabi yinede sıkıntı olmaz inşallah canım 🙏
biryavuzkusu Sasah1441 vallahi benim bebeğim şuan 15. Ayında 11 aylıkken yürümeye başladı ve yerinde durdurmak mümkün değil bende gideceğim ama nasıl baş edeceğim bilemiyorum 😂
NrYlmzTsr Sasah1441 fethiye ye gitmistik, sadece kahvalti tercih edip, diğer zamanlarda sadece yatmaya otele gittik, cunku hergun farklı yerleri gezmek istedik. Otelimiz İngiliz oteliydi hatta çok da güzeldi :)
Sasah1441 NrYlmzTsr evet canım ya Fethiye ye fln gidilecekse bol aktiviteli bol gezmeli olmalı bencede otelde full durmak Fethiye ye haksızlık olur 😁
archmom Sasah1441 otel cok guzel havuzu cok guzel yemeklerini de cok beğendim.Ama deniz berbat ben havuza girmeyi sevmiyorum.Sanirim denize sonradan kum dokmusler onun icin yuzunce bulaniyor dibi göremiyorsun.
Sasah1441 archmom bende denizi daha çok tercih ediyorum. Otel ararken özellikle denize sıfır ve kum plaj olarak bakıyordum 🤗 önemli olan benim içinde deniz
Sasah1441 biryavuzkusu Allah nazarlardan saklasın yavrularımızı 🤲🤲 tatilde daha mı çok yoruluruz acabası 🤭
Tugsac Sasah1441 canım yer ya 1 yaşındaki bebek niye yemesin? Yer sizin yediğiniz herşeyi. Benim oğlum şuan 10 aylık ve ben artık ona özel pişirmyorum
Sasah1441 Tugsac şuan için hiç vermiyorum bizim yediklerimizden, dikkat etmeye çalışıyorum ama 9. Aydan itibaren annem zaten herseyi vereceğini söylüyor 😬 muhtemelen alışmış olacak 😁