betiii benim elimde liste yok rica etsem bana listenizi atarmısınız ? Ben diyeti gittiğimiz doktor önermedi ilaç verdi relaktaz ilaç bitti bu seferde kan başladı o yüzden ailede çocuk doktoru var onunla konuşurken o diyet yapmamı söyledi hep söylüyordu bir kaç aydır ben ciddi bir şekilde yapmıyordum kan coğalınca yapmaya başladım bana anlattı işte 3tip alerji varmış
- Sadece süte mukuslu kaka
2 süt ve süt ürünlerine, mukuslu kaka, kan ve vücutta kızarıklık
- Süt ve süt ürünleri et tavuk yumusta tahin susam paketli gıdalar fırında pişmiş kekler börekler, mukuslu kaka kan kızarıklık gelişim geriliği kilo verme
Bizimki ikinci kilo almıyor ama gelişim geriligide yok nerddeyse tüm bebeklerde hassasiyet oluyormuş doğduklarında ilk 3 ayda geçiyormuş büyük ihtimalle bizimkide geçecekti ama rota gibi ağır hastalıklar virüsler kapan bebekelrinki iylesme sureci bu şekilde uzuyormus araştırmalarıma göre bu şekilde olmasinın sebebi sindirim bozukluğu bagırsaklarda yara yapıyormus enfeksiyonlu oda kakada mukus yani enfeksiyon ilerleyincede kan oluyormuş en az 2 ay diyet yaparak yaraların iyileşmesi sindirim sisteminin düzelmesi bekleniyor daha sonra mesela ben yoğurt yiyeceğim bebektr sorun olmazsa oda yiyecek bir hafta sonra başka ürün ilk firinda kek borekle başlarız dedi
Tahinide kendisi demedi ama ben diyet yapıyorum diye daha önceleri sütüm çok az tahin pekmez yedim bir kaç gün kasıkla 😁 kan geldi ordan anladım şuan test yaptırmam lazım ama ilk 6 ay büyük oranda hatalı cıkıyormus o yüzden yaptirmadim o yüzden alerji olabilecek yiyecekleri yemiyorum varmı yokmu bilmiyorum çünkü birde kan ilacı ferrum kullanmistik ilk günden kan oldu ara verdik ocean kullanıyorum 3 gündür çok rahatlattı laktozsuz var onu kullanıyoruz
İ mom lattedd bildiğimiz ilaç sadece içeriği çok çeşitli hamileyken kullandım çok iyi gelmişti şuan yine aldım özel ilaç