Tatlican Meri-Mel Benmde karaca Eşimle emsan beğendik 17 bin dedi çok fazla okadar vermem bence Benimkiler daha yeni biraz daha kullanıp günlüge koyarım
Meri-Mel Tatlican Ben de nerdeyse hiç kullanmadım sayılır çok az kullanıldı günlük tskimlarim porland onlarda güzeldi ailem çok gelemiyor o yüzden ancak arkadalar gelirse o da sayılı kullandım. Ben de o dönem Emsan ve karacadan ortak set yspmis bir mağaza elinde kalanlarla aslında gerçek fiyatları acayip pahalı idi benimki biraz toplama gibi ama hiç öyle durmuyor o yüzden çok uyguna gelmişti 😌
TulayGeriDon Tatlican aynen canım benimde öyle. Ufacık birsey yok. Kahvaltı takımı da karaca. O da aynı
minikelanur durulandiniz kütahya bone mare kullanıyorum sürekli makinaya da atıyorum hiç soyulma yaşamadım bakın isterseniz
Esmabetul durulandiniz yükleyemedim resim arkadaşım yebş aldı emsan lotus modeli çok hoş🥰 benim k baya eski model :)
papatyagibi durulandiniz Kayınvalidem kullanıyor bu modeli Çok sık misafir agırladıgı icin çok sık makineye giriyorlar ama kenarlarına hicbir sey olmadı
durulandiniz papatyagibi Bendeki ya güral ya da kütahya canım Porland botanical hope ve forest tabaklarım sapasağlam ama Muhtemelen marka ile alakalı🥹 Düşünücem çok sağol
papatyagibi durulandiniz Evet markayla alakalı muhtemelen Ben kendimde porland kullanıyorum sapasaglamlar Rica ederim
Meri-Mel Tatlican Kesinlikle öyle kullanışlı şık idi o dönem severek aldım Rabbim sglikla kullanmayı nasip etsin en önemlisi o 💜🌸
morkelebekk54 merkursavascisi_06 o tencereler daha sade ve kullanisli olsa en azindan o kulplari olmasa cok güzel yogurt mayalanirdi onda. Ama iste kulplari cok gereksiz duruyo bu durumda ayrica yer de kaplar yanina bisi konmaz
merkursavascisi_06 morkelebekk54 çiçek saksısı yapanı duymuştum😬😬 kesinlikle yoğurt mayalanırdı da dolaba zor sığar
Minnakordek durulandiniz porland çok dayanıklı bence gerçi benimkiler düz model birde açarım takımları görüntüsü güzel hiç kullanmadım
durulandiniz Minnakordek evet ben de servis tatlı meze tabaklarını kullanıyorum , hep makineye attım hala güzeller🥹
morkelebekk54 durulandiniz artik cogu yemek tskimi hep duz sade. Kenarlari yaldizli ve ya sekilli oluyo. Ben sekilli olanlari cok begeniyorum gorsel de atarim hatta. Benim kiler 5 yillik simdiye kadar toplasam 20 kere kullanmadim ozel davet vercek oldugumda kullandim genelde. Schafer markasi ama model olarak bilmiyorum. Kenarlari vs hala ayni yeni gibi hatta. Onunda gorseline bakil starim ama ben sizin yerinizde olsam o tarz model almam. İlk soyledigim modeller daha hks duruyo sofralarda. Diger turku desenli tabaklar cok boguyo e bide ortaya yemekler catal kasik bardak da girince iyice boguyo. Tabi bu bemim sahsi fikrim ve yenilenmis zevkim (evlenirken keske bu zevkte olsaydim 😂) sonraki yoruma eklerim dediklerimi
durulandiniz morkelebekk54 aslında ben desenli tabakları da seviyorum , ama onlardan 5,6 model almalıyım ki sıkılmiyim değişik sofralar kuriyim Ama tabiki o kadar bütçe ayıramam o yüzden sadeden devam🥰 Google görsellerden bulurum paylaşırsan teşekkür ederim
morkelebekk54 merkursavascisi_06 ay o kadsr da degil o kadarina kiyamam valla sormadan uzulurum cop oldu diye. Tamam hic kullanmadim ama cop olsun da istemem. Ay takımım bozulluuuurrrr😂😂😂