Deletedmom_215 Kızlar merhaba tatilde otele gidecek olan var mı rezervasyonu hangi otellere yaptırdınız? 3 yıldır aynı otele gidiyoruz bu sene farklı bir otel deneyimlemek istiyoruz hem bebek dostu hemde hersey dahil konseptli Antalya’da otel önerilerine açığım🩷
yavruaslanlar Deletedmom_215 Ankara termale gittik geçen sene çam otele bu sene de orayı istiyoruz Antalyayı hiç bilmiyorum🌸🌸
emosss__ Royal atlantis çok güzel biz oraya gitmiştik geçen sene yemekleri aktivitwleri falan mükemmeldi
arssmom Deletedmom_215 gelmiyor valla tüm bayramlarda seyranlarda gezmeye alışmış biri olarak( akrabam genelde istanbulda değil ) evleneli bu misafir ağırlama olayı bana tuhaf geliyor hadi 1-2 gün okey de yani bilmiyorum bayram bu işin neresinde 😂
tospikannesi_ Deletedmom_215 bayram sonrası 2 Nisan evlilik yıldönümümüz eşime sürpriz olarak GS maçına götüreceğim sevinçten ona muhtemel ulaşamam jsjdjd😂 millet otele biz maça shsjsj😂 Bayramın birinci ikinci günü feln gezeriz muhtemel at binmeye götürürüm kızımı.. Antalya da Royal Atlantis öneririm çok güzel ben gideli tabi 2 sene oldu ama yine gidecek olsam oraya giderim
yavruaslanlar tospikannesi_ nereye gidiyorsunuz at binmeye geçen sene Veliefendi de Çatalca da bindik bu sene daha uzun farklı bir yer istiyoruz İstanbul’sa alırım öneri
momysdefne tospikannesi_ ya selam🫶🏻 gs maçına nerden bilet aldınız bende eşime almak istiyorum hiç bilmiyorum nasıl alınıyo bir arkadaşım dikkat et dolandırılma dedi ama😂
tospikannesi_ yavruaslanlar İstanbul değil kuzum Bursa “Euphoria Boss Country Club” buraya gideriz sürekli 🌼
aylizinannesiiii Deletedmom_215 ailecek salgına kapıldık iyileşip eve girmemek istiyorum evden çıkamadık halimiz yok bayrama kadar iyilesiriz inşallah geçmeyen salgınmış🥹🥹
tospikannesi_ momysdefne daha almadım 2 nisana doğru önünüzde derbiler var Fb Bjk onlardan almayı düşünüyorum🤭 passolig uygulaması indirmeniz lazm eşiniz yalnız gidecekse passolig kartı olmalı o olmadan stada giriş yasak siz gidecekseniz sizinde olmalı o uygulamayı indirip kendinize kart satın almalısınız kart 1 aya geliyor. Ondan sonra ordam takip edebilirsiniz biletler çıkıyor fiyatlarıyla beraber 🤍
momysdefne tospikannesi_ ağzını yokladım passolig kartı varmış, sadece ona alacağım içinde bana gerek yok hiç gidemem😂 çok teşekkür ederim çaktırmadan onun hesabını kendi telefonumda açıp almalıyım o zaman