Sdyll larisa13 femay arayıp sordum adet bitiminden sonra 15 gün içinde olunuyorsa özür sayılıyormuş bozulmuyormuş
betul97_ Sdyll Benimde öyle olmuştu birde ben baya regl olmuştum hem işteyim hem reglim hemde oruçluyum çok zorlanmıştım🥹🥹
Beyninizikullanmakucretsizdir Maalesef ki bozuluyor sonuçta kanama oluyor. İçiniz rahat etmezse Alo Fetva hattını arayın.
Kuzularinanasi Sdyll 10 gun dolduysa bozulmaz.ama 1 hafta demissiniz bozulur yaji.reg baslangici ile 10 gun icinde gelen akinti bozar.
Sdyll betul97_ regl bittikten sonra 15 gün geçmediyse özür sayılıyormuş oruç bozulmuyormuş ama yoğun kanamaysa orasını bilmiyorum
Beyninizikullanmakucretsizdir Sdyll Mezhebe göre değişiyor mu bilmiyorum ama bizde bozuluyor Şafiiyim bu arada 😬
betul97_ Sdyll Evet bozulmuyor bende sormuştum reglim bitti 1 hafta sonra tekrar olmuştum yine kasıklarım, karnım vs hep ağrıyordu valla sordu hemde işteydim🥹🥹
betul97_ Sdyll Hayır ilk defa olmuştu ama o zaman düğün telaşı ve işimin stresinden diye düşündüm bir daha olmadım hep zamanında oldum