deniz_9555 Sdyll ay hiç bilgim yok. Alo fetva hattını arayın isterseniz. İl müftülüğündeki kadın hocaya bağlıyorlar ona rahatça sorabilirsiniz.
larisa13 Sdyll bozar mı bilmiyorum ama ben olsam için raht etmezdi tekrar bugünün borcunu tutardım ilerde
Sdyll larisa13 femay arayıp sordum adet bitiminden sonra 15 gün içinde olunuyorsa özür sayılıyormuş bozulmuyormuş
betul97_ Sdyll Benimde öyle olmuştu birde ben baya regl olmuştum hem işteyim hem reglim hemde oruçluyum çok zorlanmıştım🥹🥹
Beyninizikullanmakucretsizdir Maalesef ki bozuluyor sonuçta kanama oluyor. İçiniz rahat etmezse Alo Fetva hattını arayın.
Kuzularinanasi Sdyll 10 gun dolduysa bozulmaz.ama 1 hafta demissiniz bozulur yaji.reg baslangici ile 10 gun icinde gelen akinti bozar.
Sdyll betul97_ regl bittikten sonra 15 gün geçmediyse özür sayılıyormuş oruç bozulmuyormuş ama yoğun kanamaysa orasını bilmiyorum
Beyninizikullanmakucretsizdir Sdyll Mezhebe göre değişiyor mu bilmiyorum ama bizde bozuluyor Şafiiyim bu arada 😬
betul97_ Sdyll Evet bozulmuyor bende sormuştum reglim bitti 1 hafta sonra tekrar olmuştum yine kasıklarım, karnım vs hep ağrıyordu valla sordu hemde işteydim🥹🥹
betul97_ Sdyll Hayır ilk defa olmuştu ama o zaman düğün telaşı ve işimin stresinden diye düşündüm bir daha olmadım hep zamanında oldum