aylas Biz coledan d kullanıuorız dr özellikle önerdi geçen birisi daha sağlık ocağında verilenin kabız yaptığını söylemişti
Gulhanb babyandmoms d vitamini ocean doktor wellcare yazmıştı ama eczanede yoktu muadilini aldık demir ilacı da newvit
babyandmoms HilalKaan yanlıs bilgi değil arastırın öğrenin orda calısan ebeler bile kendi cocuklarına özel alıyorlar bana söyleyen ebeninde bebeği var bunu mecburi veriyoruz ama istersen şu sekilde yap diye
Havvaylmz babyandmoms benim bebegimde kakasiini yapmakta zorlaniyor yapincada mukuslu oluyor onla alakali olabilirmi
12sb babyandmoms 40 günlük bebek kullana bilirmi bunu canım şimdi yorumları okuyunca acaba dedim benim kızımada o damlamı gaz yapıyor
babyandmoms 12sb intgram hesabınız varsa #mühendisinoğlu var onun yıldızlar listesinden kendime göre en uygun olanını aldım 21₺ 400 damla her gün 1 damla veriliyor
uygar48 EmirhanAnnesi bende herhangi bi yan etki görmedim. Sizinkide D3 damlası mı acaba? Bi de sağlık ocakları bir defaya mı mahsus veriyor bu damlayı yoksa her zaman ordan ücretsiz alabiliyor muyuz? Biz daha ilk damladayız da
Betulkuzey Bryumakmutluluk yo bir fıs doktorun önerdiği doz zaten ben ocean kullanıyorum günde bir fıs sıkıyorum. Bitmek üzere sağlık ocağı verdi ama bende kararsızdım çünkü oranın verdiği kan ilacı mahvetti oğlumu hemen kestim vitaminine de güvenmiyorum pek. Oceanı doğduğunda almıştık 6 ay oldu yeni bitiyor uzun gidiyor
Bryumakmutluluk Betulkuzey teşekkür ederim canım bende güvenemedim gaz yaptı sağlık ocağının verdiği o yüzden ocean aldım
babyandmoms Havvaylmz arkadasım sağlıkocagının verdiğinü kullanıyor ben özel onun cocugu sürekli kabız benim ki değil şükür 🧿 veren ebeler mecburi oldukları için veriyor ama özel almamı da önerdiler
Begum64 Doktorumuz bize wellcare d vitaminini önerdi. Hem fısfıs olduğu için kullanması kolay hem de doğrudan bebek vitaminin tamamını alabiliyor diye. Damla olanlar kaşığa emziğe yapışıyor bebek alması gereken vitaminin yarısını alabiliyor demişti.
Annecim LinaSelin biz sağlık ocağından verileni kullanmıyoruz eczacim önermedi içeriği sağlam değilmis. Başka bi damla kullanıyoruz içlerinde en etkili ve en sağlamı istersen ismini de yazarım
Emelss- babyandmoms gerçekten. Mi🤦🏻♀️ Ya ilk bebeğim pek bir bilgim yok maalesef ben kötü bir etkisini görmedim yada kabızlığı ondndır onu da bilmiyorum bırakmalımıyım yani🤦🏻♀️
babyandmoms Emelss- maddi durumunuz varsa özel almanızı tavsiye ederim içeriği de sağlıkocagının verdikleri paraben var doğal değil