elifnevos UrbanMom uykusuz_her_gece talhamamy Kızım eve alışmış galiba aşırı bir şekilde. Bizim burada bir göl var 2 seferdir dışarı dolaşmaya gidiyoruz oraya, kızım araba da dışarı da olduğunu Fark edince çok fena başlıyor yine feryat figan ağlamaya. Hemde nasıl içli içli aynı geçen sefer misafirlikte yaşadığımız gibi. Eve girince susuyor hemen. Dışarıya çıkardığımda çok mutlu olan kızımın bir an da huyu değişti resmen
Tugcebb elifnevos benimkide öyle. Aynı kişiler 2 hafta önce bize gelmişti gayet onlarla durmuştu. Uyuduğu saatten geç uyuyup ağlamamştı ama biz gidince farklı oldu 🤦🏻♀️
UrbanMom elifnevos havalar biraz daha güzelleşti evin yakınında park varsa oraya götürün bence. Benim oğlumda çok içine kapanıktı biraz daha açıldı orada eğer bütçeniz uygunsa etkinliklerde olur
mutlubaby elifnevos bu benim kızım resmen😄 doğduğundan beri evde sadece ben baba ve abiyi görüyordu kardeşime gittim gitmez olaydim wvin tavanlarina bakıp bakıp ağladı susmamaya. Doktorla görüştüm algıları açılmış normalmiş
elifnevos UrbanMom evet yaşadığım yer her yaştan çocuğun oynayabileceği oyun cafeleri açısından zengin bir yer. Olmadı oralara götüreyim başka çocuklarla da etkileşim halinde olur. İnşallah işe yarar. Hergün dışarı çıkarmaya çalışacağım bakalım.