Hanımlar dün akşam yaşandı. Bir arkadaşımıza iftara misafirliğe gittik dün. Hiç birşeyi olmayan gayet neşeli olan bebeğimiz eve girdiğimiz gibi ağlamaya başladı. İlk başta büyütmedik aldım diğer odada emzirmeye çalıştım emmedi, balkona çıkarttım biraz hafif sakinleşti gibi oldu. Ezan okuyunca tam içeri girdim yine ağlamaya başladı. Ama öyle böyle değil sanki bir yerden düşmüş de canı acıyor dersiniz. Çığlık çığlığa hıçkırarak ağlıyor. Girdim diğer odaya geri geçtim. Herkes iftarını açarken rahat rahat yesinler dedim. Emdirmeye çalıştım emmek istiyor ama ağladığından dolayı ememiyor kaç defa kustu ağlarken kendini sıkmaktan. Ayağımda salladım ağlaması durdu ama hala hıçkırıyor ev sahibi arkadaşım nasıl diye bakmaya geldi sesini duyunca uyandı tekrar başladı hıçkıra hıçkıra ağlamaya. Eşime kalkalım dedik apar topar çıktık. Çıktığımız gibi ağlaması durdu ama hıçkırmaya devam ediyordu. Sanki böyle bir şeyden korkmuş gibi bir hali vardı yavrumun. Eve geldik duruyor gülüyor sonra sanki aklına geliyor birden başlıyordu ağlamaya en son bir şekilde dikkatini dağıttım oyuncaklarla. Uyudu güzelce ama arada uykuda iç geçiriyordu. Bu arada bebeğim 4 aylık.
Sorum şu; ilk defa yabancı bir yere gitti de öyle oldu desek daha önce o eve kaç defa gittik, ki başka arkadaşımızın evine gittik bir kaç gün önce.
Eşini ilk defa gördü desek 1 hafta önce bebek görmeye başka bir arkadaşla eşi geldi. Adamdan ilk başta uzak durdu sonra beraber oynadılar. Eşimle oturduk düşündük anlam vermedik niye böyle oldu diye.
Sizce neden olmuştur? Bilgisi olan, yaşayan var mı?