gerginim Yaşadıgınız , gördüğünüz , duydugunuz mistik veya ilahi adalet dediğiniz olaylar oldu mu hiç , mesela haksızlıga , iftiraya ugramak ve iftira atanın cezasını bulması gibi gibi , olduysa anlatın okuyalım 🤍
busrasil2019 gerginim öbür dünyaya gidip gelmiştim bir kere yani gittiğim yer neresiydi bilmiyorum. Reenkarnasyon diyorlar buna sanırım.
ellerimt0mbikt0mbik gerginim Üniversitedeyken bana iftira atan bir pislik vardı ,gebermiş. Yine lise öğrencisi iken çok küçük düşmeme sebep olan bir öğretmen vardı ,fetöden ihraç olmuş. Birkaç tane de tecelli etmesini beklediğim var,hayırlısı bakalım
hollylolly gerginim bir ara az sonra yaşanacak şeyleri rüyamda görüyordum uyandıktan sonra yaşanıyordu gördüklerim
gerginim busrasil2019 yok reankarnasyon ölümden sonra baska bir bedende yeniden doğmak gibi birşey oluyor , seninki de çok zor nasıl oldu peki anlatmak istersen
busrasil2019 Dondurmalikahve aradan yıllar geçti hala anlatamıyorum evet ben bir yerdeydim çok kalabalık mahşer alanı gibiydi herkeste bir koşuşturma ama hala anlatamıyorum sadece bu kadarı var gözümü açtığımda hastanedeydim çünkü sadece Allah’ım ölmek istemiyorum diye yalvardığım bir an var bende oda kopuk kopuk herşey kopuk anlayacağınız.
tugcesnygt Dondurmalikahve aynısı bende de oluyor yıllardır 2 3 yıl sonrası ya da Bi kaç gün sonra yaşayacağım şeyleri rüyamda görürdüm ve hepsini de yaşadım ve bunun gizemini çözemiyorum saldım gitti bende artık 😅
niluna Dondurmalikahve ya bende de oluyor ya yaşanacak şeyi görüyor ya da karşılaşacağım kimseyi ya görüyor ya da onla ilgili haber alıyorum ve birine anlatıyorum mesela uzun zaman rüyalarım çıkmıyor
Annegibi2006 gerginim dedemle bağımız çok kuvvetliydi 3 sene önce vefat etti hastanede yatıyordu ölmeden önce rüyamda gördüm ben gidiyorum artık çok iyiyim iyileştim dedi sarıldık daha sonra annem uyandırdı deden ölmüş hastaneden aradılar diye o günden beri birşey olmadan önce rüyama gelir haber verir en son İstanbul’dan Ankara’ya gittiğimde mezarına gidemedim baya üzülmüştüm gidemedim diye İstanbul’a geldiğim ilk gece yine rüyama girdi sen gelmedin bana ben geldim dedi sarıldı yine
Sadekahvekalpben Annegibi2006 Yaa okurken gözlerim doldu. Allah rahmet eylesin. Bende rahmetli dedemi hep rüyamda görürüm. Dedem güler yüzlüydü çok tatlı birisiydi rüyalarımdada gülüyor canım benim🥹❤️🙏🏼
canan6668 Annegibi2006 ayhhcok duygulandım 🥹🥹🥹benimde dedemle bagim çok kuvvetliydi 5 sene oluyo öleli cok sik girmem ama başınız sağ olsun bu arada mekanı cennet olsun inşallah ❤️
sarppp gerginim bizzat kendim yaladım küçükken yengemin babasının evine gitmiştik karne günüydü beni evden kovmuştu çocuklar çok ses çıkarıyor diye çok kırılmıştım aradan 5 sene geçti taziyesinde kuran okuyacak kimse yoktu yasinini ben okumuştum
Dondurmalikahve gerginim Bir tane daha var ama babamın bir rüyası. Annemin anneannesi babamların komşusuymuş yani babam annemin anneannesini daha önceden tanıyormuş. Annem hamile kalmadan önce babam annemin anneannesini rüyasında görmüş. Rüyasındaki çocukta benim küçüklük halim. Beyaz tenli kumralla yakın lüle saçlı bir kız. Babam rüyasında çocuğunu dahil yanına götür diyor ve babam beni alıp götürüyor, rüyasında gördüğü halim de 2 3 yaşlarım birde beni annemin annenesine benzetirler.
Annegibi2006 gerginim ben ölüden mezarlıktan çok korkarım ama dedemden hiç korkmadım zaten sağlığındaki gibi görüntüsü hasta hali gibi değil bazen söyledikleri korkutuyor anneannende gelecek yanıma yakında dedi bi kaç ay önce mesela o zaman üzülmüştüm. Ondan öncesinde ağlarken gördüm bi kere dayın çok zor durumda gibi birşey söyledi 1 hafta sonra dayım kaza yaptı kendisine birşey yoktu ama 600 bin kadar bi hasarı oldu büyük bi borca girdi
altaylardantunaya gerginim 1995 yılında 7 yaşında amcamın kızı vefat etti. Babaannemin adıydı ve babaannem çok severdi. 24 ocakta gece babam rüyasında amcanın kızını görmüş babam burda ne yapıyorsun nasılsın dediğinde amca ben iyiyim demiş rüyasında gülüşmüş öpmüş ablamı. 24 Ocak Sabahında babaannemin vefat haberi geldi. Şimdi yanyana mezarları😔 düşününce bi kötü oluyorum vefat haberi gelmeden önce babam rüyasını anlatmıştı o sabahta babaannemi kaybetmek…
Melodimm gerginim Haksızlık oldu mesela evet şimdi o kişinin aynı şeyi yaşamasını istiyorum adalet bekliyorum😎😂