rabiacaaaa Yayla çorbası Kuru fasulye Pilav Salata Kadayıf tatlısı ( hazır bı şerbet döktüm 🤣) Canım havuç taratorda istiyo usenmezsem yaparım 😜
Yasirefeninannesi Bende yoğurt çorbası yapacağım Kuru fasulye Pilav tatlı biber kızartıp yoğurtmayacam bide içli köfte
yorgunanne4141 Kendime böyle bi menü olusturdum kafamda tabi o gün geldiğinde illaki değişiklikler olur ama şimdilik böyle . 🫠
Lolik Bugün boşladığım bir gün😄 Fırın makarna Avokado soslu domates salatası Tarator İçecekler Mozaik pasta
aytenlikadin HappyKids fırında karışık patlıcan yemegı pilav cacık muradiye çorbası kadayıf tatlısı bugunde böyle oldu çok şükür 🙌
rabiacaaaa aytenlikadin havucu rendeleyip yağda biraz soteleyip soğuyunca sarımsaklı yoğurt çok güzel oluyo ben seviyorum deneyin derim kimisi Pancarlı flnda yapiyomsta bende onu hiç denemedim
Rez Boll kaşarlı domates çorbası ( yazdan ) Havuçlu ıspanaklı yoğurtlu meze Fırında patatesli tavuk incik- kanat Erişte pilavı Ispanaklı pasta Herkese hayırlı ramazanlar 🤲🍀
moonfaced gulayada semskitchen tarifiyle tutmaması imkansız inatadan bir bakın aşırı kararıyor birde soğuk pasta jeliylr yapın benim yaptıklarım hazır alınanlardan bile daha güzel oluyor
Rez Mercimek çorbası Fırında levrek Narlı vişneli cevizli roka salatası Ispanaklı pasta Veee kalan yemekler :)) Herkese hayırlı ramazanlar 🫶💫