crybaby HappyKids bugünki menümü yazayım misafirim vardı. Tarhana çorbası Belen tava Şehriyeli pirinç pilavı Zeytinyağlı pırasa Yaprak sarma Pancar salatası Çikolatalı güllaç İçecek
balporsugu7224 Gün menüm💞 Dün dışarda ızgara yedik Bugün mercimek çorbası🥣 Somon balığı una batırıp kızartıyorum🐟 Şehriyeli bulgur pilavı 🌾 Salata🥗
rachelgreen_ Tatlı patates çorbası Nohut yemeği Bulgur pilavı Kabak mücver Tatlı olarak da dondurmalı irmik helvası
Birsaripapatyaannesi Bugün ki menü, Yoğurt çorbası Köfte Sebzeli bulgur pilavı Salata Tatlı yaş pasta 😂 (hazır)
Birsaripapatyaannesi Kızlar misafirim var yarın Domates çorbası Sucuklu kuru fasulye Mantı Havuç tarator Köz patlıcan Kereviz salatası Bu menü nasıl sizce ??
Birdunyabircennetannesi Annemlerdeydim iftara misafir vardı rahat 25-30 kişi Yayla çorbası Fırında tavuk patates Kuru fasulye Pilav Sigara böreği Havuç tarator Salata Çikolatalı pasta Şekerpare yaptık Canım çıktı bayılmak üzereyim😅
Lolik Bugün Mercimek çorbası Tavuk döner dürüm Patates kızartması İçecekler Mozaik pastaydi Pazartesi-salı iftara davetliyiz kafam rahat😄
Melisayda Ezogelin çorbası Fırında tavuk şiş Pirinç Pilavı Peynirli tepsi böreği Çiğ köfte Mevsim salatası Yoğurtlu semizotu salatası Baklava/Tulumba tatlısı
fezyaa Bugün misafirim var oyüzden menü kabarık M çorbası Patates püreli tavuk sote Pirinç pilavı Çiğköfte Haydari Paçanga böreği İçli köfte Pancar mezesi Ayran Şerbet Köstebek pasta Meyve salatası
melekozlu Tavuk suyu çorba Bulgur Pilavı Cacık Yapmayı düşünüyorum. Her gün köfte tavuk yiye yiye bi hal olduk yemeklerde😂