uykusuzanne__ Bugün ki menüm Makarna İçli köfte Domatesli şehriye çorbası Salata Tatlı olarakta Çikolatayı eritip çileklere batırıp yiycez 😂
mucizemm94 Cennet çorbası Tavuk pirzola Sebzeli bulgur pilavı Tarator Mısırlı mevsim salata Sütlü Nuriye 😁
asya24 Mercimek çorbası Et kavurma Pirinç pilavı Patates püresi İçli köfte Havuç tarator İstiridye mantarı Havuç turç lahana salatası Marul domates salatalık salatası Fırında biber dolma Patatesli börek Tatlıyı misafirliğe gelen getircek😊😊
balporsugu7224 20.gün menüm💞 Fırında beşamelli tavuk🥘 Domatesli pilav 🍅🍚 Brokoli salatası 🥦🥕🍎🍐🍋 Çikolatalı eski usül kek 🍰
rabiacaaaa Yayla çorbası Kuru fasulye Pilav Salata Kadayıf tatlısı ( hazır bı şerbet döktüm 🤣) Canım havuç taratorda istiyo usenmezsem yaparım 😜
Yasirefeninannesi Bende yoğurt çorbası yapacağım Kuru fasulye Pilav tatlı biber kızartıp yoğurtmayacam bide içli köfte
yorgunanne4141 Kendime böyle bi menü olusturdum kafamda tabi o gün geldiğinde illaki değişiklikler olur ama şimdilik böyle . 🫠
Lolik Bugün boşladığım bir gün😄 Fırın makarna Avokado soslu domates salatası Tarator İçecekler Mozaik pasta
aytenlikadin HappyKids fırında karışık patlıcan yemegı pilav cacık muradiye çorbası kadayıf tatlısı bugunde böyle oldu çok şükür 🙌
rabiacaaaa aytenlikadin havucu rendeleyip yağda biraz soteleyip soğuyunca sarımsaklı yoğurt çok güzel oluyo ben seviyorum deneyin derim kimisi Pancarlı flnda yapiyomsta bende onu hiç denemedim